İş ya da iş yeri ile dertlenmeyeceğim, bir şey anlatıcam kfjd eski ofisimde bir arkadaşım vardı, bilhassa o birimden ayrıldıktan sonra dostum oldu. Neyse geçenlerde beni ziyarete geldi, zaten ara ara gelir hatta o yüzden şimdiki ofisimden de birkaç kişiyle tanıştı, bazen muhabbet ederken arka komşumu da muhabbete dahil eder. Yine öyle günlerden biri, arkamdaki arkadaşıma laf attı-onu da severdim- kızla muhabbet ederken farklı zamanlarda ikisinin de çalışma arkadaşı olan ortak bir tanıdıkları çıktı, benim kız da dedi, ya böyle böyle o biriyle tartıştı, o yüzden birimden gönderildi vs. Bu kadar konuşma, uzamadı bile, yani konusu geldi söylendi gibi. Benim arka masa komşum da diyor ki yani ben çok tanımıyorum ama biraz problemli bir kızdı gibi vs vs. Neyse bizim kız gitti. Meğer gitmiş arka masa komşum, yetiştirmiş diğer kıza. Yakın değillerdi bir de kfjf bir de benim arkadaşın ismini de vermiş, bu kişi söyledi diye. O da telefon açmış paylamış benimkini. Sanki kız sağda solda onun hakkında konuşuyormuş gibi bir algı oluşturmuş :d Ya valla ufacık bir şeyi bile tutamıyor insanlar. Sıradan bir muhabbet, saçma sapan bir şeye dönüştü. Bir de şimdi o tartışarak birimden ayrılan kız, yönetim şeması değiştiği için tekrar birime geri dönmüş ndjdh bk gibi bir durum oluşturdu, karışmayayım diyorum ama kızın suratına bakamıyorum sinir olduğumdan, o da farkında. Ay benim birimim nitelikli bir yerdi, ne ara böyle fitneci insanları doluşturdular buraya…