İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu forumda herkes iş, patron Z iş var arkadaşları ile ilgili sıkıntılı, tabii güzel olaylar da oluyordur.
Herkesin iş tecrübelerini yazacağı, yaşanmış hikayelerini anlatacağı bir sayfa..
Gelin hep beraber müşteri, iş arkadaşı, patrona sallayalım..

Az önce klima taktık, ve bir bardak su bile veremediler.. ne diyeyim ben size, insan değilsiniz l.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
çalışın
hep ben mi çalışacam

2019-2021 dönemi çok zorlu sezonlardı kfjf Çok kızdım, çok sövdüm ve çok ağladım:d Her şey değişti, çalıştığım birim dahil. Geldi geçti, şimdi tam bir kraliçeyim ofisimde, big thanks to my colleagues… :d

En sevdiğim müşteriye geldik, Adana'nın ünlü tarım firmalarından, daha kapıdan içeriye girer girmez ne içersiniz diye soruyorlar her seferinde. bir bardak su vermeyenler utanır mı..
IMG_20250730_110656_188~2.jpg

Çekim yapacağız diye Antalya’dan diktiniz beni sabahın köründe Kemer’e…. Saat 1 oldu adamlar daha yeni sıçan adasında çekim yapıp gelecekler…. Beklediğim yetmiyormuş gibi klimaların açmışsınız daha yeni koskoca villa soğur mu bu havada çile çekiyoruz yeter diye bağırıp havuza atlayacağım şimdi dkskdkksks

Yaylaya klima taktırmak moda oldu, buz gibi bürücek yaylasına klima takacağız.
Birisi bir şey yapınca, gören herkes aynısını yapıyor.
Aman milletin parası çok, neyse işimizi yapıp paramızı alalım.

Şu yanıma yeni gelen eleman bir an önce kendi masasına geçebilir mi?
Ben ofisimde sessizliğime çok alıştım onun klavye sesi bile bana batıyor artık

Pazartesi nedense herkes gergin oluyor.. birlikte iş yaptığım kişi, müşteri vs herkes barut gibi.
Hava sıcak, insanlar parasız, herkes mutsuz, nasıl bir pazartesi bu ya.
Türk kahvesi geldi, sessizce içelim, sakinleşiriz :)

yanımdaki şu çocuk hesap makinesini biraz daha sesli biraz daha bastırarak kullanır ise kendime hakim olmayıp saldıracağım kendisine

Geri