İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arabamın yağ değişimi geldi işten biraz erken çıktım diyor(15.00). Yarın gel kardeşim acelen varsa da herhangi bir tamirciye git dedim. Öyle bi trip attı ki karısı kızsa böyle trip atmaz. Bu nasıl takıntıdır arkadaş. İşim var emniyetteyim diyorum. Sen beni kırmazdın diyor. Ya vay anasını..

yine bir şeylere söylenmeye gelmiştim...
elektrikçi gelecek bugün ofise, ilgilendiğim bir projenin üzerinden görüşeceğiz....
meslek hayatımda ilk defa şantiye esnasında değil de öncesinde gelen priz yerlerimi hatlarımı kontrol eden bir usta olacak...
ustam sen ilksin dedim...nedir abla ilk olan dedi..... ben sizin hitaplarınıza alıştım da bari abla deme dedim.... 30 yaşa yaklaşırken travmalar yükleniyor diyebilir miyiz....

@Aze hanımın serzenişlerini görememek beni bir miktar üzüyor..
Hâlbuki 20 sene önceki mesajında da iş yerindekilere laf sokuyordu..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bugün iyi he sakin ve dertsiz gibi

90ff631c5f36f8060b1b03a648a965f4.gif

Şef ve çaycı ile aranı iyi tuttun mu sırtın yere gelmez..

Şef seni izinlerde kollar..
Çaycı ise hem dedikodu kaynağı hemde taze çay çıktığında ilk sana getirir yemeklerde kalan tatlıları sana ayırır..

@Aze çok yoğun, ayın son günü ve yetiştirmesi gereken işler var..
Şirket içinde rekabet büyük, sağlam prim alması için Aze hanımı geceye kadar engelledim.. bana yazıp meşgul olmasın diye..
İşte ben böyle bir arkadaşım :)

• Kahkaha
bugün öylesine gergin bir iş yeri ortamı var ki...
şantiyeye gitsem şu yağmurlu günde eğlenirdim en azından... herkesin suratı da beş karış olur mu?
biraz gülün... biraz boş verin... takmayın her şeyi kafanıza... ya da ofis dışındaki hayatınızı işe taşımayın....

Defalarca söyledim, gece tempraları lavoboya döktükten sonra peşi sıra biraz su akıtın. Bilmem ne yaptığımın lavobosu tıkanacak yoksa.

Hâlâ daha hangi iş geceden hangi iş sabah gelince yapılmalının tartışmasını yapıyoruz. Hazırlık ya da kapanış fark etmez, yardırman gereken süreç içinde seri iş yapacaksın. İki üç işi bir arada yaparken odağını yitirip birini unutmayacaksın. Unutursan daha fazla iş açılır başına. Bizim işler unutkanlığı kaldırmaz, cezalandırır. Yetiştiremez durursun.

Rekabetçi ortamlardan genelde hemenn kaçarım ama işi güzel ve sağlam yapınca üst üste birinci olup primleri kapmak bir tatlı gelmedi değil... evet ocakta da birinci oldum...Ve bunun sonucunda benimle aşırı bir rekabete giren eski birinci arkadas sıralamaya bile giremediği için aşırı kinlendi bana karşı. Öyle böyle değil yani...çarpıp durmalar ozur bile dilemiyor ahahahah ya da bakislarini yakalamak hdjsdh ayy ben bunlara gelemem.tamam iyi para veriyorlar adam keserler paranın yarısına bile de yıllarca almışsın zaten full birinciymissin bırak da biraz biz rahata erelim... şubatta bu kadın beni öldürürse bu bir ihbar mesajıdır...bu isyeri çok degisikmis gerçekten eski ofis arkadaşlarımı özledim... yanımda oturan metin abiyi zorlaya zorlaya sıralamaya soktum kendi işimi bırakıp ki farklı birim olmasına rağmen. Bi de ayni birimde oldugum insanlara bak.Bu insanlar yamyam ağlıycam ama dışarıdan zerre göstermiyorum tabi sadece burada ağlıyorum...

Rekabetçi ortamlardan genelde hemenn kaçarım ama işi güzel ve sağlam yapınca üst üste birinci olup primleri kapmak bir tatlı gelmedi değil... evet ocakta da birinci oldum...Ve bunun sonucunda benimle aşırı bir rekabete giren eski birinci arkadas sıralamaya bile giremediği için aşırı kinlendi bana karşı. Öyle böyle değil yani...çarpıp durmalar ozur bile dilemiyor ahahahah ya da bakislarini yakalamak hdjsdh ayy ben bunlara gelemem.tamam iyi para veriyorlar adam keserler paranın yarısına bile de yıllarca almışsın zaten full birinciymissin bırak da biraz biz rahata erelim... şubatta bu kadın beni öldürürse bu bir ihbar mesajıdır...bu isyeri çok degisikmis gerçekten eski ofis arkadaşlarımı özledim... yanımda oturan metin abiyi zorlaya zorlaya sıralamaya soktum kendi işimi bırakıp ki farklı birim olmasına rağmen. Bi de ayni birimde oldugum insanlara bak.Bu insanlar yamyam ağlıycam ama dışarıdan zerre göstermiyorum tabi sadece burada ağlıyorum...
ARKANDAYIZ AZE devammmm :;s5:bahar:

• Kalp Gözler
Bir sonraki sitem, birincilikten gelen primleri harcayacak yer bulamıyorum…

• Kahkaha
Geri