İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
masamda oturuyorum ve telefonla görüşüyorum ( müşteri ile görüşüyordum ama herhangi biri de olabilirdi)
o sırada ofisten bir ablamız ısrarla elindeki seramiği gösterip bunu nerede kullanıyorduk diye bana soruyor...
bre zındık telefonla konuşuyorum... bir meşguliyetim var sana nasıl cevap vereyim... gözümün içine içine bakıyor...
çıldırayazdım :d telefon görüşmesinden sonra görünce abla kusura bakma telefondaydım şimdi sorar mısın dedim önemli değil ablam dedi :d
sanki ben hata yapmışım gibi davrandı bir daha çıldırayazdım

alex güya 1 hafta bizimle kalacaktı, 2. haftayı deviriyoruz. her sabah gel, ilk önce işet, kakasını yaptır; sonra yemini, suyunu ver. bir daha işet, tekrar suyunu ver; sonra yine işet. akşama doğru bir daha yemini, suyunu ver; sonra tekrar kakaya çıkar ve işet...... bir de bunun temizlemesi var... evet, kaka temizlemesi... en iyisi maaşa zam istemek, böyle olmayacak.......

Ekli dosyayı görüntüle 118211
Çocuk yapayım en iyisi..qq

Konuya yazmamışım ne zamandır, çalışmak stres, sıkıntı, her an gerginlik..
@Aze çalışsın ahaha. Bu ay birinci olursa, rakibi ile saç baş yoluşur hah.
Aze'nin dertlenmeleri buraya ben yazacağım artık..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Konuya yazmamışım ne zamandır, çalışmak stres, sıkıntı, her an gerginlik..
@Aze çalışsın ahaha. Bu ay birinci olursa, rakibi ile saç baş yoluşur hah.
Aze'nin dertlenmeleri buraya ben yazacağım artık..
Konu için tsk...
Kadın gece vakti gruba iş atmış ya ben de uyuyordum.... gel de yarış bununla... neyse pes etmiyorum daha 20 gün var...

saat 05:49
patrondan mesaj...
mesela nedir derdin? vallahi ben pazartesiden beri 15 farklı yere bölündüm
elim başkasında kolum bacaklarım başkasında kafam başka yerde...
şantiyesini de ustasını da deyip çekip gideceğim çok az kaldı bir de üstüne hasta oluyorum galiba muazzam

bugün benim küçük spidermanimin 3. yaş günü kutlaması var.....
ama patron cumartesi günü kalktı geldi...
bu işin sonu mesai olmaz umarım... olursa yakacağım ustaları da ofisi de...

toplantı odasının kaplamalarıyla ilgili sorun yaşayınca devreye elektrikçi girmesi gerekiyordu prizin kapatılması sonra da alçı yapılması gerekti
buyurun çıkan diyalog ;

Elektrikçi : o zaman sana yalama yapiyim miiii ?
Mobilyacı : Olur ustam seni zorlamayacaksa :p
Elektrikçi : işim senin işini kolaylaştırmak ustam :p
--- araya elektrikçinin çırağı girdi : usta mimar hanım da burada....
büyük bi sessizlik... canımlar <3

Hangi birini anlatayım... Bi' sektör git işlerin faunasındayız.

İşverenime yazar kasa fırlatmayı düşünüyorum.

Ofisteki beni en zorlayan rakibim.... ofise gitmiş mailler hirla... grupta da baya aktif iş pasliyor sanki adliyede bugun eleman var gibi... sinsi gotjfhshfh

Pazartesiler, hiç tekin gün değildirler. Güvenme pazartesine o gider salı gelir diye muhteşem edebi bir şiyirim de vardır. İşte buradan ne kadan adi bir gün anlayabiliriz. Zaten pazartesi adam olsa bir gün öncesi pazar olmaz. Pazar, çok damdik bir gündür. Bence ben genel olarak günleri sevmiyor da olabilirim.

Sırat köprüsünden geçerken "gel gel buradan" diye bir ses duymuşuz da tereddütte kalmışız gibi bir gündür pazartesi, nasıl güveneceksin? Adam diyor gel gel cennet buradan, köprü üstünde hadi bizi ellerse?

Pazartesi, böyledir, her an bir pandik gelebilir.

Pazartesiler ekstra yoğun ve zamanın akmadığı günler oluyor iş yerinde, 25 saatir dükkandayım saat haylam 15:30 suları.

Yeter be kardeşim.

3-4 gün aralıksız Antalya dışında üstüne 3 gün ofiste mesaiyle bir hafta geçirdim...
Bugün kendimi izinli zannederken sabah uykumdan uyandırılıp Kemer'deki ofise geldim...
Şimdi....ne diyebilirim ki? ofise gelmemi geçiyorum bir de mesaiye kalıyoruz kocana söyle diye mesaj geldi patrondan bu kadar samimiyet fazla sşlkjdfşslkdf

• Kahkaha
Head chef şu sıra sürekli nasıl gidiyor diye sorup duruyor. Bir şey isteyecek olup da mahçup bir şekilde söze giremiyormuş gibi tekrar tekrar. Sorun yok değil mi, iyiyiz değil mi, canını sıkan bir şey yok değil mi... Sorup duruyor.

İşi bırakacağımdan çekiniyor muhtemelen, gidici mi diye yokluyor. Özellikle bu hafta bir kaç sefer yükseldiğim ânlar oldu çünkü.

müşterim aradı yana yakıla... dedim durdu şantiye herhalde ustalar greve falan oturdu böyle bir telaş olamaz...
Müşteri : mimar hanımm yetişin
Mimar Hanım : efendim buyrun, bi sakin olun nedir problem?
Müşteri : uygulamacılara davlumbaz ölçüsü vermediniz mi?
Mimar Hanım : elbette verdim, şu an yanlarındayım kesimi kontrol ediyorum...
Müşteri : oh tamam firmayla konuştum onlar sadece montaja geliyorlarmış ölçüyü kime soracağımızı bilemedik

ota boka ararsın... bunda bu kadar telaş yapıp beni en son aramak nasıl bir telaşa sebep oldu sende acaba........
anahtar teslimi yaptığım işlerde müşterinin sürekli elimin altında olmasından sıkıntı bastı bana

• Kahkaha
sucu skdfjaslkdjflasş duş kanalının alt gövdesini montajlarken borulara pislik bırakmış..seramikçi bana video atıyor
şu süzgeçe bak şefiiimm sucu kazimişş kazimişşş içine pislik atmişşş ben fayans döşeyecem sonra sen gelecen müşterii su akıtıyor diye şikaaağğyet etti diyecan
akıtır tabii sucu g*tü gibi boru döşemişşş lksdajfaskdljfaslkdjfalsdjfasldjflşkasdjfasdfasdf

Geri