İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Şimdi bir hukuk bürosuna geldik, daha önce işi bize vermişlerdi, yüksek fiyat verdiğimiz için başkasına yaptırdılar.. e herkes işinde iyi olamaz, yanlış şeyler yapmışlar.. dev gibi klima soğutmuyor, adamlar terazi olmadan kafalarına göre klimalara gaz vermişler.. fazla fazla verilmiş, şimdi tüm gazı boşaltıp yeniden ölçülü gaz vereceğim.
Çiçek gibi iş, gelsin paracıklar :) ne anladık ucuza yaptırdın kardeşim, geldin elime düştün, yine paran fazla gidecek..
Ucuz etin yahnisi yenmez çocuklar..

• Hehe
Tepkiler: Aze
çok huzursuzum ceng...
siz gelsenize cidden ya :üf:
İznim kalmadı fakat istifa falan edersem 1-2 hafta nadasa çekicem kendimi. Planlamaya eklerim artık. Biz Alf’i bırakamıyoruz bi yere o yüzden uzak mesafeler dert oluyor bi tık. Siz gelin bahçeye bi sofra kurayım size ben. Unuttururuz azıcık da olsa… ajsjjss

İznim kalmadı fakat istifa falan edersem 1-2 hafta nadasa çekicem kendimi. Planlamaya eklerim artık. Biz Alf’i bırakamıyoruz bi yere o yüzden uzak mesafeler dert oluyor bi tık. Siz gelin bahçeye bi sofra kurayım size ben. Unuttururuz azıcık da olsa… ajsjjss
uzak mesafe dedin ya orada koptum ben.....
kocamın planları varmış öyle diyor haberim yok benim bakalım neymiş planları içerisinde oralar varsa mutlaka :emoji_metal:
ama şu çocuğu kovabilirsem , iistifa etmeni sağlarım xd

uzak mesafe dedin ya orada koptum ben.....
kocamın planları varmış öyle diyor haberim yok benim bakalım neymiş planları içerisinde oralar varsa mutlaka :emoji_metal:
ama şu çocuğu kovabilirsem , iistifa etmeni sağlarım xd
Lütfen…

Müşteri aradı, klima su akıtıyor acilen gelmen lazım.. kardeşim ben uzay boşluğunda çalışıyorum şu an, senin evin nerede ben neredeyim..
Sanki evi su bastı, nedir bu telaş.. en berbat iş zaten, hem sıkıntılı hem de işçilik ucuz.
Eskiden klima mı vardı, kapat klimayı az sıcakta otur kardeşim, nedir bu konfor. Herkesin işi acele, zaten gece iddia kuponları yatmış moral yok..

Şehir merkezine uzak bir köye gittik, 45 km yol yapmışım, klima çalışmıyor, kumandası bozuk, iki tane akıllı kumanda verdim, ayarlarını yaptım.. 2500 dedim, adamın beti benzi soldu :) ulan bunca işin arasında gelmişim.. bir de şaka yollu 750 mi borcumuz diyor gülerek.. ulan 500 dönüm karpuz ekmiş adamsın, al şu iki karpuzu demedin.. ayıp ya.

Sigorta girişi olmayanlar giremez notunu düş konuya @Run
Aynen öyle.. ama avukatların sigortası yok, onlara ayrıcalık tanıyalım.
Ne iş yaptığını bilmediğimiz kişiler var.. herkes mesleğini, işini yazsa ne güzel olur..

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Dün gece uykusuz kaldık, erkenden işe geldik.. dükkanda ki 18 yıllık süpürge şak diye kırıldı, içim burkuldu, onca senenin emekçisi süpürge, çöpe atmadım, koydum bir köşeye..
Şimdi ilk servis gideceğimiz müşteri tam bir kıl adam.. bugün bitsin hemencecik yahu.

Allah allah ben işe geleli bi yarım saat oldu.. hala daha söylenmedim?
noluyor acaba tövbeler olsun

Bir gün elektrik yok, iki gün sular kesik, eleman sayısı yetersiz... Bir de işlerin en yoğun olduğu zamanlar...

Üstüne bir de patronun eşine dostuna, takip listesindeki fenomen kişisine, bilmem nesine ziyafet vermesi.

Yeme içme sektöründeki patronları bilmezsiniz siz, ne saçmalıkları vardır. Mekânı kebap üzerineyse verdiği ziyafette der ki kebabı bırakın balık çıkarın. İtalyan mutfağı ise der ki boş verin hadi türk mutfağından bir şeyler olsun bu gece. Patronum ben der, kendi mekânının konseptini iplemez, illâ menüsünün dışına çıkar. Davetlileri desen kimi vegandır, kimi etsiz yemeğe yemek demez. Kimi acıdan nefret eder, kimi ağzı burnu tat alma becerini yitirene dek acı yemek ister. Beş kuruş da getirisi yoktur, kimseye elini cebine attırmaz patron. Dolayısıyla bahşiş falan da gelmez. Tümüyle hamallık. Uğraş dur.

Sabah sabah bela bir işe geldik, adam cam balkon yaptırmış, yetmemiş pencerelere demir yaptırmış. Ev ikinci kat 8 metrelik merdiven lazım, Süpermen miyim lan ben, 8 metrelik merdiven zaten yok da, oraya çıkacak adamı nereden bulacağız.. vinç gelmesi lazım dedim, adam delirdi hahah. Vinç klimadan pahalı diyor.
Neyse başka klimacı bul, kanatları olan falan o yapar.. demirci getir kestir yok, vinç çağır yok.. hadi len.

Müşteri ile grohe mi vitra mı tartışmasına girdik şimdi de... ustalar geberitin altyapısıyla çalışmayı seviyor ama pahalı... vitranın altyapısı da üzmez bizi sorun yaşamıyoruz diyorum... hayır ben marka görünsün istiyorum diyo... bebişim altyapıda geberit-vitra kullansak da seramik döşeyeceğiz ya üstüne gömme rezervuarın markası görünmeyecek :s
dil dökerken harcadığım mesaiye de ücretlendirme talep ediyorum patron

kadına diyoruz ki saçlarınızı arkaya atın öne doğru atınca boynunuzda gölgeler oluşuyor. bu gölgeleri yok etmek için en az 20 dakika zaman lazım geç kalırsınız diyorum.
bişey olmaz yeaaaaaaaaaaaaaaaağ dedi. e sen geleceksin birazdan kabul edilmedi bu "RESİM" yaaa diye. bak ben sana neler yapıyorum................

Hep şikayet mi edeceğiz, uzun zaman sonra harika bir müşteriye geldik, çiçek çiçek.. sohbet harika, tavırlar güzel, kahve tadında miss

Geri