İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Büroyu su basmış, tadilat gerekli. Boş yere masraf çıktı durduk yere. Neyse oteline haciz gelen bir müvekkil vardı fırsattan istifade klimalarına çökeyim bari.

Yanımdaki arkadaşın o hesap makinesiyle bastıra bastıra işlem yaparken çıkan sesi beni rahatsız ediyor… bastırmak için sürekli müzik açıp ofluyorum dayanamadım artık söyledim lütfen rica ederim BASTIRMA

bugün şükürler çok şükürler dert yanmayacağım yanımdaki çalışan sabah ben gelmeden şantiyeye gitmiş inş akşama kadar gelmez çünkü ben ofisteyim bugün

bugün şükürler çok şükürler dert yanmayacağım yanımdaki çalışan sabah ben gelmeden şantiyeye gitmiş inş akşama kadar gelmez çünkü ben ofisteyim bugün
Birazdan şak diye içeriye girmez mi haah.
Seni o an görmek isterdim.

adama o kadar söylendim ki, artık düzeltme yapmaya korkuyor. en son isyan etti "yanlışı da mı düzeltmeyelim" diye. : )))))
seviyorum böyle tepkileri, sırf bu tepkiyi verip kendini aş diye o kadar direttim. görev tamamlandı.: )))

Ruh hastasının biri az önce işi bıraktı, zaten inanılmaz sorunlu bi tipti bu kadar çakışması mucizeydi. Giderken bide bandın ortasında cam su şişesi kırdı, temizlikçinin günahı ne mal insan. Nasıl sövesim var ya..

Prosedürleri, işleyişi gölge gibi takip ederim. Sorun olmadığı sürece varlığımı hissetmezler bile. İnsanları gereksiz strese sokmamak verimliliğin en önemli unsuru bana göre.Bu açıdan birimimden ve ekibimden memnunum. Genelde ne oluyorsa nöbetlerde oluyor.Et birimlerinde, özellikle mezbahanede. Kasaplar çoğu zaman deli ediyor. Yarınlar yokmuşçasına carlamadan iş akışını prosedüre uygun tamamlatmam zayıf ihtimal.Hayatımda bu kadar laftan anlamaz bi insan grubuna denk gelmedim. Kasapların çoğu böyle. Bi adaşım Murat usta var kıdemli ne dersem ikiletmiyor, dışına çıkmıyor koordine etmeme yardım ediyor keşke hep ona denk gelsem.

İki günlük olağanüstü sıcaklar sonrasında bugün haftanın ilk günü ve herkesin işi acele, öncelikli.. yok öyle dolma kardeşim, sıra var sıra.. herkesin acelesi var..
Kendi kendine tripler, küsmeler.. abicim sana söz versem ve gelmeyip başkasına gitsem nasıl hissedersin.. biraz empati.

hiç iş yapmadan gün bitiriyorum çok sıkıcı
evet çalışmayınca dertlendim sıkıntıdan

yanımdaki şahsı kovarsanız ben bu konuya bir daha girmeyeceğim söz şefkmrdslfkdşl

kurumsal hayat böyle değil yalnız......... dertlerinizi raporlarken hemen üzerine işiniz ve iş yeriniz hakkındaki bilgileri de ekleyin lütfen...........

Masa başında, klimalı yerde çalış.. sanki sırtında yük taşıyorsun..
50 derece sıcakta köye gidiyorum şu an..
Kapıma kadar gelen servisle ise gidip geldigimi söylemeyi unutmuşsun... ama onca sene karşıya gidip geldim metrobus çilesini iş çıkış ve gidislerde yaşayan bilir... şimdi biraz keyif yapayım hakkettim...

- nasılsın abi? iyi misin?
- iyidir. sağ olasın.
- ben de iyiyim, sormadın ama yine de söyleyeyim.
- gerçekten iyi misin?
- yok. çalışıyoruz, nerden iyi olcaz.
- aslında hepimizin vendetta maskesiyle çalışıyor olması lazım.

Geri