Ophelia
Gümüş Üye
çok huzursuzum ceng...Ayağını kaydır sen onun hallederiz gerisini![]()
siz gelsenize cidden ya

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çok huzursuzum ceng...Ayağını kaydır sen onun hallederiz gerisini![]()

İznim kalmadı fakat istifa falan edersem 1-2 hafta nadasa çekicem kendimi. Planlamaya eklerim artık. Biz Alf’i bırakamıyoruz bi yere o yüzden uzak mesafeler dert oluyor bi tık. Siz gelin bahçeye bi sofra kurayım size ben. Unuttururuz azıcık da olsa… ajsjjssçok huzursuzum ceng...
siz gelsenize cidden ya![]()
uzak mesafe dedin ya orada koptum ben.....İznim kalmadı fakat istifa falan edersem 1-2 hafta nadasa çekicem kendimi. Planlamaya eklerim artık. Biz Alf’i bırakamıyoruz bi yere o yüzden uzak mesafeler dert oluyor bi tık. Siz gelin bahçeye bi sofra kurayım size ben. Unuttururuz azıcık da olsa… ajsjjss
Lütfen…uzak mesafe dedin ya orada koptum ben.....
kocamın planları varmış öyle diyor haberim yok benim bakalım neymiş planları içerisinde oralar varsa mutlaka
ama şu çocuğu kovabilirsem , iistifa etmeni sağlarım xd
Aynen öyle.. ama avukatların sigortası yok, onlara ayrıcalık tanıyalım.Sigorta girişi olmayanlar giremez notunu düş konuya @Run
Bagkur da sayilir...Aynen öyle.. ama avukatların sigortası yok, onlara ayrıcalık tanıyalım.
Ne iş yaptığını bilmediğimiz kişiler var.. herkes mesleğini, işini yazsa ne güzel olur..
Bilgilendirme için teşekkürler.Bagkur da sayilir...