İş ve İşyeri Dertlenme Yeri

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kadını piyasadan sildim tabi huzurlu olur ortam... bilmiyor ki beni Cafer yetiştirdi. hirsimla caferin taktikleri birleşince ayağımızı kimse kaydiramaz....
Dosta huzur, düşmana korku diyince de sen be… fjjfjfj
Beni daha çok sever misin? Şansın bana da bulaşsın fjfjnf
Kalbin de güzel senin ondan… 🫠🩵🩵🩵🩵

• sarılma
Tepkiler: Aze
Az önce 4. sorgumu yedim.
Tayin zamanı geldi de geçti bile. Bekle beni mayıs atamaları

hal, hatır sorma durumu cinsiyete göre değişmemeli ya.. biraz önce bir telefon görüşmesi üzerine şunu fark ettim, nadir de olsa denk geliyor, kimi insanlar cinsiyete göre hal hatır soruyor, daha bir kibarlaşıyor. beş saniye öncesine kadar benle konuşuyordu, hal hatır sormazken ne oldu ne değişti de o beş saniye içerisinde kadın sesini duyunca hal hatır sormaya başladın. sorsana bana da nasılsınız diye..

1000059149.gif

hal, hatır sorma durumu cinsiyete göre değişmemeli ya.. biraz önce bir telefon görüşmesi üzerine şunu fark ettim, nadir de olsa denk geliyor, kimi insanlar cinsiyete göre hal hatır soruyor, daha bir kibarlaşıyor. beş saniye öncesine kadar benle konuşuyordu, hal hatır sormazken ne oldu ne değişti de o beş saniye içerisinde kadın sesini duyunca hal hatır sormaya başladın. sorsana bana da nasılsınız diye..

Ekli dosyayı görüntüle 130097
indir (5).jpg
o arkadaşa bu şekilde baktığına yemin edebilirim ama ispatlayamam...

Ekli dosyayı görüntüle 130097

bence hiç gerek yok ya ben hiçbir iş arkadaşımla konuşmuyorum günaydın yeterli. Nasılsın nasıl geçti günün falan aşırı gereksiz.
instagramdan takipleşiyorduk neredeyse herkesi sildim üzerine story engeli attım ne yaptığımı bilmesinler diye

bence hiç gerek yok ya ben hiçbir iş arkadaşımla konuşmuyorum günaydın yeterli. Nasılsın nasıl geçti günün falan aşırı gereksiz.
instagramdan takipleşiyorduk neredeyse herkesi sildim üzerine story engeli attım ne yaptığımı bilmesinler diye
biz bize kendi aramızda bana da çoğu zaman gereksiz geliyor da üçüncü kişilerden böyle yaklaşım gelince..

Pat diye işten çıkarabiliyorlar birilerini. İnsan önceden bir haber verir.

Neymiş başhekim çıkarkan çantasını elinden alacakmışım eşlik edecekmişim aracına kadar "aman biz alıştırdık sende dikkatli ol"

@Aze hanımcığım, dertlerini uyandığımda okumak istiyorum.. sayfayı kolayca bul diye etiket yaptım.
İşi gücü bıraktım, mutluyum.. sizlerin yazdıklarını okumak en büyük hobim.

• Kahkaha
@Aze hanımcığım, dertlerini uyandığımda okumak istiyorum.. sayfayı kolayca bul diye etiket yaptım.
İşi gücü bıraktım, mutluyum.. sizlerin yazdıklarını okumak en büyük hobim.
bir sıkıntı yok ya bir süredir her şey yolunda sadece birkaç gündür sistem yok o yüzden saracak insan arıyorum bunun dışında anlatacak bir şeyim yok işyeri ile ilgili şimdilik...

bir sıkıntı yok ya bir süredir her şey yolunda sadece birkaç gündür sistem yok o yüzden saracak insan arıyorum bunun dışında anlatacak bir şeyim yok işyeri ile ilgili şimdilik...
Farkındayım canım... Şimdi onlar düşünsün.
IMG_20260318_122741.jpg

• Kahkaha
ksjddhdsfj herkese bildirim gitmiş ağlıycam
Telegram da trip yapıp silemiyor insan uygulamayı, çünkü pişman olup yükleme yapınca herkese bildirim gidiyor ahah.
Rezillik! Hoş geldin canım.

• Kahkaha
delireceğim ya sabrım kalmadı artık ustalara ve sevgili inşaat mühendislerine..............
mesleğinizi bizim mesleğimiz gibi yapmaya çalışıyorsunuz onu da yapamıyorsunuz........ yapmayın işte........
seramik döşemesi yapıyorsun derzler birbirini takip etmiyor, görsel estetiği bozulmuş adam kalkmış
benden başka kim görecek irem hanım diyor lskjfşaslkdj
ben gördüm ya yavrum............... kapı kulplarını değiştirelim olmadı rengi diyorum kapı açılıyor işte daha ne istiyorsunuz irem hanım diyor sldfjasşldkf
bir kere daha irem hanım derse ağzının ortasına geçireceğim

@Aze hanımcığım sesin çıkmıyor.. oh iki gün izin, şimdi erkenden çıktın dışarıya, arkadaşların ile kahve içmeye..
Artık şikayetlerini göremiyor olmak beni bir miktar üzüyor.

• Öpücük
@Aze hanımcığım sesin çıkmıyor.. oh iki gün izin, şimdi erkenden çıktın dışarıya, arkadaşların ile kahve içmeye..
Artık şikayetlerini göremiyor olmak beni bir miktar üzüyor.
Ne iki gün izni ya... Cuma akşamı müthiş eğlendim ama cumartesi sabahı bir gün öncenin uykusuzluğu ile işe gittim olsun yine de hayat çok güzel....

Geri