Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konu dün bilinç altıma yerleşmiş ama sadece rüya olarak sora uyudum rüyamda bana ödül veriyorlar plaket gibi bişey ama dünyada çok önemli bişeymiş birinci oluyorum plakatin üstünde ismim yazıyor soyadımın baş harfine sadece nokta görüyorum sen bunu açıkla ben senişn konuna açıklık getircem söz![]()
Hiç üşenmedim rüyalar hakkında bir kaç şey okudum. Modern atom teorisi bile rüya ile keşfedilmiş. Bundan sonra gördüğüm her rüyayı irdeleyeceğim. :honk:
Konuda upuzun yazılar mesajlar bi ara bakacam.Köpeklerde rüya görür diye ek bilgi yapıyım.Hatta köpeğimden çoğu kez şahit oldum
Yetkili tamam da abla kısmını sevmedim.Yani bak görüyon de mi çok mantıklı bi derdim varmış :honk:
Peki rüya neymiş, nasıl rüya görüyormuş insanlar? Bana anlatılanlar doğru muymuş? Valla bu konuda yetkili abla sensin artık, bırakmam bi yere :honk:
İç ve diş dünyalarımız arasında çözülmez olduğuna inandığımız bir bağ olmasaydı ondan sonraki yaşamımız ve çalışmamız çok farklı olacaktı. Günlük ve uyanık haldeki kişiliğimizden daha büyük bilgeliğe sahip olan iç dünyamıza erişebilmenin yolu rüyalar ve meditasyondur.
Rüyalar bir köprü bir iletisim vazifesi görür. Rüyalar tıpkı ruhumuzdan gelen bir mektup gibidir; güç bilgi yaratıcılık ve sağlık kaynağıdır. Eğer rüyalarımızı göz ardı edersek kendimizi Paul Solomon'un kaynağının “herkes için erişilir olan ama çoğu insanın farkında olamadığını” söyledigi zekadan yoksun bırakmış oluruz.
Bu zeka ile ilişkiye geçmek için psişik kahin ya da telepatik olmamız gerekmez. Gereken tek şey sezilerimize hayalimize ve özellikle rüyalarımıza kulak vermektir. Rüyalar tanrıların dilidir ve bu anlam ve mecaz açısından zengin dil bizi uykudan yaşama uyandırmaya yöneliktir.
Ahanda valla kero senin üstekinin suçu konunu iyice salça etti benim suçum değil vallahmm dur bi düşüniyim insan nasıl rüya görürmüş:dusun:
Ben 4 işlemi anlamadım diyorum sen bana trigonometri sorusu getiriyorsun aga :honk: Hem önce ben sordum :p
Şeyy tamam düzeltiyorum
iftira atma hem nasıl konuşuyosun sen öle üsteki falan kalem de kontrol de sen sabaha kadar düşünme vakti istersin şimdi bırak ya bizim 3500 dalırıda yalan ettin zaten.
matamatiği bu işe karıştırmanolur yani bizim rüyayıda aradan çıkarsak seninki benimki mi var al benim rüyada senin olsun istemiyorum.
ben rüya görmüyorum acaba insan değilmiyim
Yetkili tamam da abla kısmını sevmedim.
-Kimi araştırmacılara göre rüyalar uyku sırasında beyinde görülen etkinliklerin bir yan ürünü yalnızca; kimilerine göreyse insanların bilinçaltının kişiliklerinin geri planda kalmış yönlerinin kendine çıkış yeri bulduğu özel bir durum.
iftira atma hem nasıl konuşuyosun sen öle üsteki falan kalem de kontrol de sen sabaha kadar düşünme vakti istersin şimdi bırak ya bizim 3500 dalırıda yalan ettin zaten.
matamatiği bu işe karıştırmanolur yani bizim rüyayıda aradan çıkarsak seninki benimki mi var al benim rüyada senin olsun istemiyorum.
napsakkia biraz daha açıklayıcı yazaydın ya keşkerüyalar bazen bilinçaltınızda düşündüklerinizinde resmi olabilyor. misal bilgisayar gördük rüyamızda sadece bilgisayar ve kendimiz ne yani maddeler ve cisimlerdemi bizimle aynı anda uyumak zorunda düşünce gücü ve bilinçaltının rüyalara etkisini biliyorum bir çok konuşmayada katıldım ama dini açıdan bişey demek haddim değil ama bilgi toplar sanada yardımcı olmaya çalışırım
![]()
Şeyy tamam düzeltiyorum
Edit = Kero; 'o üstekki ' 'kontrolün kalemi' olcaktı ahanda düzelttim
Dilin sürştü herhalde yani klavyende nokta işaretin yok dimi? 3.50 olcaktı orası dimi?ee önce sen üst katta banada yeri ayırda sonra gerisini hal ederiz
![]()
Rüya yorumunuda bedavaya getirceksin dimi? ne çakalsın yaaa![]()
Rüya görüyosundur ama hatırlamıyorsundur. Her insan rüya görür çümkü biliçn altına yerleşenleri ortaya çıkarmak gerek. Bunuda rüyalarımız yapıyor zaten.
Hatırlamamanın sebebide rahat bir uyku çekiyor olmandan kaynaklanabilir.
Konu çınar ağacı oldu![]()
Niye çakal diyince ne anlıyorlar ki?:dusun: ama çok çakalsın üç kağıtcı da dimedim
helal olsun sana helal olsun
yok nokta var ama kullanmayı bilmiyorum ayrıca 3.50 değil 3500( üçbinbeşyüz ) dalır amaerikan dalırı üskatlar doluşmuş abisi karşıdan yer kiralıycaz sanaşu hesaba parayı bi aktar on numara beş yıldızlı olucak hemde.bana çakal dedin farkındamısın tazminat davası açar fakir bırakırım seni akıllı ol
avukat abilerim var benim
bencede kilit vurmasala bari