İnsanlar nasıl rüya görür?

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Asıl sorulması gereken soru nasıl görür değil, "toplasan 7 saniyelik görüntüyü 1 saat anlatabilme yeteneği nasıl olur?" olmalıydı.

örn. Sisli bi ormanda birinden kaçıyorum, birden bi at beliriyor ve kendimi uçsuz bucaksız kumsalda 4 nala at binerken buluyorum, sonra bibimi bi de bibimin oğlunu görüyorum beni çağırıyolar, atı o tarafa sürüyorum ama bi türlü ulaşamıyorum. sabaha kadar bibimle uğraştım.
Ter içinde uyandım sonra hayrolsun inşallah.

Nasıl gördüğünü çözersen o da çözülür zannımca :honk:

bir tarafı açıkta kalmışsa eğer saçma rüya görürler :P

hortlatmak gibi olmasın ama biri bana bunu açıklayabilir mi artık .s.s sabah sabah gördüğüm rüyaların etkisiyle fark ve müdahale etmek istiyorum :honk:

Uykuda görülen, bir nevi yaşanılır hissi uyandıran şeylerin hepsi Rüya Aleminde gerçekleşmektedir. Binlerce alem mevcuttur, bunlardan biri de Rüya alemidir. Ram uykusu dediğimiz düşük frekanslı anlarda çoğu rüyalar hatırlanmaz. Rüyaların tamamen bilinçaltı alt yapılı olanları da vardır, bilinçaltı dışında uyarı şeklinde olanları da; Onlar da Dini ve Dünyevi olmak üzere ikiye ayrılırlar. Rüya konusu çok derin ve uzun bir mevzu. Bir çok bilim adamı bu konu üzerinde kafa yormuş ve istenilen seviyeye bir çoğu ulaşamamıştır ve araştırmalar, çalışmalar aynı hızda devam etmektedir.

Kısacası hemen her insan rüya görür ve bir çoğunun sebebi yoktur. Tam olarak nasıl gerçekleştiği kanıtlı bir şekilde ilan edilmemiştir fakat ruh ile Rüya Alemi arasında olduğu kanısı yüksektir.

Uykuda görülen, bir nevi yaşanılır hissi uyandıran şeylerin hepsi Rüya Aleminde gerçekleşmektedir. Binlerce alem mevcuttur, bunlardan biri de Rüya alemidir. Ram uykusu dediğimiz düşük frekanslı anlarda çoğu rüyalar hatırlanmaz. Rüyaların tamamen bilinçaltı alt yapılı olanları da vardır, bilinçaltı dışında uyarı şeklinde olanları da; Onlar da Dini ve Dünyevi olmak üzere ikiye ayrılırlar. Rüya konusu çok derin ve uzun bir mevzu. Bir çok bilim adamı bu konu üzerinde kafa yormuş ve istenilen seviyeye bir çoğu ulaşamamıştır ve araştırmalar, çalışmalar aynı hızda devam etmektedir.

Kısacası hemen her insan rüya görür ve bir çoğunun sebebi yoktur. Tam olarak nasıl gerçekleştiği kanıtlı bir şekilde ilan edilmemiştir fakat ruh ile Rüya Alemi arasında olduğu kanısı yüksektir.

yani onca bilim adamı kafa yormuş bişi elde edememiş boşver mi diyorsun :nee:

Geri