İnsanlar nasıl rüya görür?

Konu sahibi son olarak 1053 gün önce görüldü
Oooo biz forumu falan kapatır gideriz artık bu yorumdan sonra :honk: Bi kılıfı aydınlatamadık daha :D
Bunu biz değil en güzel cevaplayacak olan kişiler rüya ile ilgilenen bilim adamları ya da rüya hakkında bilgisi olan din adamlarıdır. En sağlıklı bilgi bence onlardan alınır.
Okuduğum kadarı ile tam bir açıklaması yok rüyaların. Daha çok sonuca odaklanmış durumda bilgiler. Geliş den çok sana getirdiği mesaj önemli demek istenmiş her yerde. :dusun:

Bunu biz değil en güzel cevaplayacak olan kişiler rüya ile ilgilenen bilim adamları ya da rüya hakkında bilgisi olan din adamlarıdır. En sağlıklı bilgi bence onlardan alınır.
Okuduğum kadarı ile tam bir açıklaması yok rüyaların. Daha çok sonuca odaklanmış durumda bilgiler. Geliş den çok sana getirdiği mesaj önemli demek istenmiş her yerde. :dusun:

Anladım. Ben de balığı değil balık tutmayı öğrenmek istediğimden böle çok sık error verdirtiyorum :honk: Teşekkür ederim :cici:

Niye çakal diyince ne anlıyorlar ki?:dusun: ama çok çakalsın üç kağıtcı da dimedim :D şantajcısında daha nolsun senden korkulur valla ben senle iş yapmam yok korktum senden:D laa kero gördün mü konunda ticare yapıyor senin konunu iyice sabote etti:D valla senin yüzünden konuya kilit vurcaklar şimdi:D

çakal makal bak hala...kim ne anlıycak önemli olan benim ne anlamam alınılırım kırılırım sora amannn bişeyler olur işte :D bak korkma valla senin paran benim param gel etme son pişmanlık fayda etmez.

Yok be akıyo konu Kontrolkalemi

Zincie vuracak tayfa uzadı buradan :D

konu akıyo sonuç yok :D

napsakkia bu rüyaların yetkilisidemi var bi yaşıma daha girdim.Azrail ilede görüşme ayarlarsan bizim taraflara gelmesi he diyiver

çakal makal bak hala...kim ne anlıycak önemli olan benim ne anlamam alınılırım kırılırım sora amannn bişeyler olur işte :D bak korkma valla senin paran benim param gel etme son pişmanlık fayda etmez.

napsakkia bu rüyaların yetkilisidemi var bi yaşıma daha girdim.Azrail ilede görüşme ayarlarsan bizim taraflara gelmesi he diyiver

Yok edindiğim izlenime göre bu konular bizi aşıyor :honk: Bilim adamı neym lazımmış yani mantıklı olan da o da ben işte belki aynı bilgilerin benzerini paylaşan vardır belki diye şettirdimdi :honk:
Azrail bilgim dışı şimdi kontrolcaazım o konuya hiç girmeyelim :honk:

Anladım. Ben de balığı değil balık tutmayı öğrenmek istediğimden böle çok sık error verdirtiyorum :honk: Teşekkür ederim :cici:
Bu sorunun cevabı varsa bulacağım ama. :dusun:

Kontrolkalemi ben konuya noktayı koydum taamm mı? :honk: Ayrıca rüya ciddi bir iştir lütfen. :honk:
Gece rüyamda kesin bu yazılanları göreceğim bak bilinç altıma işliyor. :T:

@napsakkia bu rüyaların yetkilisidemi var bi yaşıma daha girdim.Azrail ilede görüşme ayarlarsan bizim taraflara gelmesi he diyiver
Çakal güzel bişey aslında:D

Duu bi daha düşüneyim,döncem sana:D

Heyy allahım ne diyor bide yaa,napsakkia sen bu deliyi dinleme:D

Yok edindiğim izlenime göre bu konular bizi aşıyor :honk: Bilim adamı neym lazımmış yani mantıklı olan da o da ben işte belki aynı bilgilerin benzerini paylaşan vardır belki diye şettirdimdi :honk:
Azrail bilgim dışı şimdi kontrolcaazım o konuya hiç girmeyelim :honk:

o zaman EmReye söyliyelim foruma bilim adamı alsın maaşınıda sen ver hem sorununa çözüm bulmuş olurz ha! ne dersin

Bu sorunun cevabı varsa bulacağım ama. :dusun:

Kontrolkalemi ben konuya noktayı koydum taamm mı? :honk: Ayrıca rüya ciddi bir iştir lütfen. :honk:
Gece rüyamda kesin bu yazılanları göreceğim bak bilinç altıma işliyor. :T:

hani nokta nerde nerdeeee :D ayrıcası ne biliyomusun Kontrolkelemi olarak bilinç altınıza yerleşmiş bulunuyorum konuyla çok dalga neym geçtim çünkü rüyanızda prize kontrolkalemi sokup çarpılacaksınız.:kop:

Gündüz gözüyle ateşe veya kaynak yapılmasına bakan insan gece rüyasında işer diyorlar ? hadi bunuda açıklayın ?

o zaman EmReye söyliyelim foruma bilim adamı alsın maaşınıda sen ver hem sorununa çözüm bulmuş olurz ha! ne dersin

hani nokta nerde nerdeeee :D ayrıcası ne biliyomusun Kontrolkelemi olarak bilinç altınıza yerleşmiş bulunuyorum konuyla çok dalga neym geçtim çünkü rüyanızda prize kontrolkalemi sokup çarpılacaksınız.:kop:

Kim ben mi veriim :honk: CEO yazdığına bakma büyük patron Emre :honk:
Ayrıca koç ailesiyle tek bağım burcum :dyg:

Sırf sana inat nickimi nokta olarak değiştirip nokta burada demek istedim bir an. :dusun:
Sen bu gece uyuma bence göreceğin rüya konusunda endişelerim var. :D

Kim ben mi veriim :honk: CEO yazdığına bakma büyük patron Emre :honk:
Ayrıca koç ailesiyle tek bağım burcum :dyg:

hep bu yok diyenlerden korkucaksın zaten

Sırf sana inat nickimi nokta olarak değiştirip nokta burada demek istedim bir an. :dusun:
Sen bu gece uyuma bence göreceğin rüya konusunda endişelerim var. :D

yapamazki yapamazkii :D ben görsem görsem çit üstünden atlayan yemekler görürüm ancak açlık işte başa bela ama birazdan yatıcam sabah rüyamı buraya gelip anlatırım :kop:

hep bu yok diyenlerden korkucaksın zaten

yapamazki yapamazkii :D ben görsem görsem çit üstünden atlayan yemekler görürüm ancak açlık işte başa bela ama birazdan yatıcam sabah rüyamı buraya gelip anlatırım :kop:

Konu hala açık olursa gelip buraya yazalım hepimiz rüyalarımızı :honk:

Ben ufaktan kaçıyorum gençler, herkese iyi geceler.

En ufak bişi bulursanız yazın takipteyim konuyu :dyg:

Yapamaz değil yapmam. Mızıkçılık yapasım var. :D
Sabah uykunu merakla bekliyorum kesinlik ile anlat. Anlattığın zaman beni etiketle yorum yapacağım. :dusun:

Konu hala açık olursa gelip buraya yazalım hepimiz rüyalarımızı :honk:

Ben ufaktan kaçıyorum gençler, herkese iyi geceler.

En ufak bişi bulursanız yazın takipteyim konuyu :dyg:

ya karabasanlar gelirse senin yanına :D muhabbeti seyreyle

Yapamaz değil yapmam. Mızıkçılık yapasım var. :D
Sabah uykunu merakla bekliyorum kesinlik ile anlat. Anlattığın zaman beni etiketle yorum yapacağım. :dusun:

ben hala yapamayacağın konusunda iddalıyım noktaaaaaa :D rüya görürsem anlatırım tabi

o bu değilde hastaneden cıkınca senin omzumda uyuduğunu tek hareketinle, böbrek taşına vurdugum alpere "kero'ya bak, rüya görüyor" dediydim ya la.. o geldi aklıma. napıyorsan diom haniii ceoo :D

Zaten bu konu rüya dışında tüm muhabbetleri içeriyor :D Bi Alperin böbrek taşları eksikti şimdi tam oldu işte :honk: :D

Geri