Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnanmanın mantık ve akıl ile ne alaksı var açıklasana? Aslında zam tersi. Örneğin ineğe tapanlar da var bunun neresi akıl ve mantık işi?İnanmamak ta bir inanç meselesi.
İnanmak ta bir mantık ve akıl meselesi.
Akıl ve Mantık, sana neye inanacağını söyler. Yoksa öyle bir işlevselliğin, 29 Ekim'de trafiğin ortasında bir dakika boşluğa bakarsın.İnanmanın mantık ve akıl ile ne alaksı var açıklasana? Aslında zam tersi. Örneğin ineğe tapanlar da var bunun neresi akıl ve mantık işi?
Hangi akıl ve mantık ineğe tapılmasını söylüyor? Ve sen doğdiğun gün aklını ve mantığını kullanarak İslam dinine inandın demi.Akıl ve Mantık, sana neye inanacağını söyler. Yoksa öyle bir işlevselliğin, 29 Ekim'de trafiğin ortasında bir dakika boşluğa bakarsın.
Hadi inşallah <3ülkemizde görür müyüz?
Bizimkilerde ne yazıkki çocuklarını teslim ediyor, durum daha vahim.ülkemizde görür müyüz?
Vahim durumda olan sizsiniz anlayınca geç olacak ama yapacak bir şeyin olmayacak o zamanBizimkilerde ne yazıkki çocuklarını teslim ediyor, durum daha vahim.
Neyi görmeyi umuyorsun anlamadim?Hadi inşallah <3
Yok, piyasa bunu istiyor. Sistemin işlemesi için alt sınıfların bu perspektifte olması lazım. Bok yerler/kek yerler beni ilgilendirmiyor. Cahil kalmaları önemli. Ne yapacaklar bu dünyadaki güzelliği, öbür tarafa yatırım yapsınlar işte.Neyi görmeyi umuyorsun anlamadim?
Konu bok yemekse, Celal abi yedi ki o boku.
Sen üst sinifta misin ki?Yok, piyasa bunu istiyor. Sistemin işlemesi için alt sınıfların bu perspektifte olması lazım. Bok yerler/kek yerler beni ilgilendirmiyor. Cahil kalmaları önemli. Ne yapacaklar bu dünyadaki güzelliği, öbür tarafa yatırım yapsınlar işte.