Mavi
Üye
Onun imanı uçak düşene kadar :dSen üst sinifta misin ki?
Hacim konudan bağımsız yaptığım yorum jahdhd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onun imanı uçak düşene kadar :dSen üst sinifta misin ki?
Benim ne olduğum önemli değil ki. Herhangi bir taşın altındaki herhangi bir karıncadan farkım yok. Olanı söylüyorum sadece.Sen üst sinifta misin ki?
Anladimmmm...taslari oynatansin..Benim ne olduğum önemli değil ki. Herhangi bir taşın altındaki herhangi bir karıncadan farkım yok. Olanı söylüyorum sadece.
Ibacım bana bu dünyada faydası olmayanın diğer tarafta ne zararı olacak. Allah adına toplumu soyup soğana çevirenler korkmuyor da ben mi korkayım. Boş işlere kafa yorma hayatını yaşa ve çocuklarını zalimlere teslim etme.Vahim durumda olan sizsiniz anlayınca geç olacak ama yapacak bir şeyin olmayacak o zaman
Kesinlikle hayır sayın doktor. Bu tiplerden gelecek nesil kurtulmalı, nelerine saygı duyacağız.Şimdi ben bu hindunun saclamaliklarina sırf din ve vicdan özgürlüğü var diye saygı mi duymak zorundayım.
Ve aleyna aleykum selam ve rahmatullahi ve berakatuhu, sevgili sciamat.İçinden geçeni söyle konusu zannedip @Süreyya ya selam verdim IM SORRY IF
Aleyna neden arada ?Ve aleyna aleykum selam ve rahmatullahi ve berakatuhu, sevgili sciamat.
Inanc meselesi ya konu, adaba uygun selamini aldim.
Adim hocaya cikacak.Aleyna neden arada ?
anladım şeyhimAdim hocaya cikacak.
Üzerine demek..
Gerçekten de akıl hastalığı. İnanılmaz;
Brahminler iyi olanları mı şimdi… sghdjdjd 30 saniyeliğine brahmani olsak tifo, dizanteri ne varsa kapmıştık xd
Biraz baktım, onda da akla mantığa sığan bir şey pek bulamadım, yemek üzerinde yuvarlanmak veya deve sidiği içmeye göre tabi yine daha tercih edilebilir duruyor .ddPlatform diye bir fil vardı ona benzettim ben bu dinin öğretisini.Bu coğrafya da en akla yatkın din Sihizm'dir hocam.Diğerlerinin ritülleri ve doktrinleri pek elle tutulur,akla mantığa yatan şeyler değil. : )
Biraz baktım, onda da akla mantığa sığan bir şey pek bulamadım, yemek üzerinde yuvarlanmak veya deve sidiği içmeye göre tabi yine daha tercih edilebilir duruyor .dd
İşte onlar da işine geldiğinde dönüşü-biliyorlarDünyda nasıl milyonlarca hindu olur aklım almıyor.
hani insanlar düşünebilen varlıklardı ?