İnanç Meselesi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Abi ya inanırsın, böyle boş şeylerin dinle ilgisi olmadığını bilirsin. Yada böyle işi gücü bırakıp gidip gelir bunu mesele haline getirirsin (:

İnanmanın mantık ve akıl ile ne alaksı var açıklasana? Aslında zam tersi. Örneğin ineğe tapanlar da var bunun neresi akıl ve mantık işi?
Akıl ve Mantık, sana neye inanacağını söyler. Yoksa öyle bir işlevselliğin, 29 Ekim'de trafiğin ortasında bir dakika boşluğa bakarsın.

Akıl ve Mantık, sana neye inanacağını söyler. Yoksa öyle bir işlevselliğin, 29 Ekim'de trafiğin ortasında bir dakika boşluğa bakarsın.
Hangi akıl ve mantık ineğe tapılmasını söylüyor? Ve sen doğdiğun gün aklını ve mantığını kullanarak İslam dinine inandın demi.

Evlat edindiği zeyd'in karısıyla evlenen güzel ahlak sahibi peygamberimiz muhammed s.a.v aracılığıyla indirilen güzel dinimize inanmamak bir kafirlik göstergesidir, cahilliktir. Tek gerçek din islam'dır bu tartışmaya açık bir konu bile olamaz.

özetle ;

incil'in ilk emri : sev
tevrat'ın : yaşat
kur-an'ın : oku

"hristiyan sevmedi."
"yahudi katil."
"müslüman cahil."

geçin bu işleri sıradaki soru gelsin.

Son düzenleme:
Bitmedi mi daha inancla olan obsesyonun No pasarancim?.dd

Neyi görmeyi umuyorsun anlamadim?
Konu bok yemekse, Celal abi yedi ki o boku.
Yok, piyasa bunu istiyor. Sistemin işlemesi için alt sınıfların bu perspektifte olması lazım. Bok yerler/kek yerler beni ilgilendirmiyor. Cahil kalmaları önemli. Ne yapacaklar bu dünyadaki güzelliği, öbür tarafa yatırım yapsınlar işte.

Yok, piyasa bunu istiyor. Sistemin işlemesi için alt sınıfların bu perspektifte olması lazım. Bok yerler/kek yerler beni ilgilendirmiyor. Cahil kalmaları önemli. Ne yapacaklar bu dünyadaki güzelliği, öbür tarafa yatırım yapsınlar işte.
Sen üst sinifta misin ki?

Geri