İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
100 kiloluk kadını Marilyn Monroe'ya benzetmesine; "bakışında ciddi sorun var" dediğim için kırılan bir insan...

beni böyle kabullenmezlerse daha çok cins bakışlara maruz kalırım.: ))))))))))

Çocuğun öğretmeni izinli farklı bi sınıfa gectik. Bir yıl boyunca gelmeyen öğrenme aşkı iki günde geldi. Sözlüğe nasıl bakılır onu merak etmiş. Çocuğun içine at şu merakı bekle.. böyle öğretmenlerin sayısı artsın İnşallah..Allah'ım kalsak bu sınıfta ya lütfeeen..

Çocuğun öğretmeni izinli farklı bi sınıfa gectik. Bir yıl boyunca gelmeyen öğrenme aşkı iki günde geldi. Sözlüğe nasıl bakılır onu merak etmiş. Çocuğun içine at şu merakı bekle.. böyle öğretmenlerin sayısı artsın İnşallah..Allah'ım kalsak bu sınıfta ya lütfeeen..
bu doğru ama bak. cocuklar bazi ogretmenlerden hoslanmiyo. bazen uyum saglanamiyor. bazi öğretmenler kendilerinin veya sorunun farkına varamiyorlar. bunu hepimiz yasamisizdir hemen hemen

bu doğru ama bak. cocuklar bazi ogretmenlerden hoslanmiyo. bazen uyum saglanamiyor. bazi öğretmenler kendilerinin veya sorunun farkına varamiyorlar. bunu hepimiz yasamisizdir hemen hemen

Yok bu tamamen spesifik bi konu genele yayarsak farklı sonuçlar çıkabilir..
Önceki sınıf düzensiz, disiplinsiz darmadağınık, öğrenmeye isteksiz geçti. Bol bol koşup düştüler.
Hem disiplin hem sevildiğini hissettirme, hem öğrenmeye isteklendirme.. çocuk o kadar yabancı ki bunlara, öğretmen canim dedi bana diyor. Bana ders programı hazırlayalım düzenli çalışırım diyor..

@lanemoje yeni öğretmen olduğu için senin çocuk bir heves içerisinde. cicim ayları.. iki ay sonra senin çocuk lanet olsun öğretmene lanet olsun öğrenciliğe.. kumarı, hergeleliği öğreneceğim diyebilir.

@lanemoje yeni öğretmen olduğu için bir heves içerisinde. cicim ayları.. iki ay sonra senin çocuk lanet olsun öğretmene lanet olsun öğrenciliğe.. kumarı, hergeleliği öğreneceğim diyebilir.

Muhalefet etme hemen kaç yıllık miss gibi ogretmen..

Ha bize yeni olduğunu diyosan, eski öğretmenini severek geldi çünkü sinifta sınırsız ekran süresi, hicbi sınıfta olmadığı kadar beden dersi, karmaşa kaos hepsi vardı.
Çocuk bu düzene de isyan edebilirdi, ama işte öyle güzel sevdiriyor ki ödev de çoğaldı ama sesi çıkmadan yapıyor.
Canim demiş bikere erkek milleti değil mi hemen düştü bizimki 😄

yoo mis gibi ogretmen değil
ayrıca yegenimize kötü davranıyor
toplanıp okul cikisinda bekliycez onu
karisma sen......

Canım larim benim.
Tomurcuk yüzünden bi gece 12 de geliyor foruma bi sabahın 5inde.. gece uykusu belli ki haram olmuş… zıkkım olmuş…….

Geri