koarilseva
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pantolon paçası için terziye uğradım, yanım da kız da vardı. Terzi adam kızımı severken “ay maşallah maşallah bu minik de annedi gibi gıdı gıdı” dedi… iyi bir şey söylemek istemiştir ama tuhafıma gitti jdjd
terzi adam iyi bir gözlemci diye yorumladım. annesi gibi gıdı sahibi demiş. hadi o bebek, göz açıp kapayıncaya kadar o gıdı gider de sen düşün.Pantolon paçası için terziye uğradım, yanım da kız da vardı. Terzi adam kızımı severken “ay maşallah maşallah bu minik de annedi gibi gıdı gıdı” dedi… iyi bir şey söylemek istemiştir ama tuhafıma gitti jdjd
ihaleyi bana yıkma, senin de aklından o geçti. suç ortağıyız.Plesk lariye de acimadi valla .p
Yok ya ben tatlış filan demek istedi de krlime bulamadi heralde dedim. Gıdının o anlami hic aklima gelmedi, bende hic olmadigindan demek .pihaleyi bana yıkma, senin de aklından o geçti. suç ortağıyız.

Liste verelim mi luluk maksat zevkli diye al bari cnnxncSepeti yine doldurdum ama bir turlu check out yapmadimdd ayy alisveris cok zevkli
Ver lalim ver.batti balik yan giderrListe verelim mi luluk maksat zevkli diye al bari cnnxnc![]()
Deme öyle deme.. kalbim tutuyor.Forum çok mu yavaşladı? Bende mi sorun var?
Bu alıntın tam 4 dk sonra geldi.Deme öyle deme.. kalbim tutuyor.
çok hızlı
![]()
Bana ayni saniye de geldiBu alıntın tam 4 dk sonra geldi.
o zaman sorun sende değil bende demem gerekiyor.: ))))Bana ayni saniye de geldi![]()