İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Bana gelince her türlü hakareti et kendine hak gör, ben karşılığında yükselince de ona takıl. yok öyle kardeşşşşş
muhatabınız keyfince davranıyor, kendi sözlerini ve davranışlarını görmeyip sizin tepkinizin ölçüsünü gündem ediyorsa, sıkıcı bir manipülatör ile karşı karsiyasiniz demektir.

ben istediğimi söylerim, sen tepki veremezsin, tepkini yorumlarım, ölçüsünü belirlerim, gerekirse küser pişmanlığa suruklerim dusuncesi hakimdir. yorucu olur bu kafalar, kolay gelsin.

muhatabınız keyfince davranıyor, kendi sözlerini ve davranışlarını görmeyip sizin tepkinizin ölçüsünü gündem ediyorsa, sıkıcı bir manipülatör ile karşı karsiyasiniz demektir.

ben istediğimi söylerim, sen tepki veremezsin, tepkini yorumlarım, ölçüsünü belirlerim, gerekirse küser pişmanlığa suruklerim dusuncesi hakimdir. yorucu olur bu kafalar, kolay gelsin.
Tam olarak da öyle. çıkamıyor da hayatımdan aşık mı ne :D

Bazı kadınlar bazı kadınların düşmanı
ama bazı kadınlar öyle güzel kalpli ve öyle şefkatliki.. iyiki var bazı kadınlar ♥️

Başım öyle bir ağrıdı bugün. Az uyudum da öyle kendime geldim.

15 bin küsür adım atmışım bugün.
kendi rekorumu kırdım: )))

İnstagram açmış hiç fotoğraf yok ama takipçisi 300-500 istek atıyor nereden bileyim senin sahtekar olmadığını..

sevgili günlük..
Kusura bakma arkada bir dedikodu furyam olmadığı için senden çok özür dilerim. İnsanlarin hayatını merak etmedigim için ve de kendime , işime bakip başkalarinin hatalari ya da yaşamlarini irdelemeyip kendimi de mükemmel ilan etmediğim için hoşuna gitmiyorum farkındayım sevgili günlük.

daha çok kendi hayatıma odaklanip insanların firsatciligini yapmadığım için buralardan biriyle buluşup koz toplayip kullanmadigim için de özür dilerim sıkıcı olduğum için senden çok çok özür dilerim. İnşallah bu kadar sıkıcı oldugum için beni terketmezsin sevgili günlük.
Hayat akışımi durdurup burda bombalar patlatamiyorum ifsalar yapmıyorum diye kızıyor musun bana ? yo yo sen kizmazsin sadece - üf ne sıkıcı bir kadın dersin en fazla )

Sevgili günlük say bakim surda kaç çileğim var ,🫣

IMG_20260514_145206_078~2.jpg

Pantolon paçası için terziye uğradım, yanımda kız da vardı. Terzi adam kızımı severken “ay maşallah maşallah bu minik de annedi gibi gıdı gıdı” dedi… iyi bir şey söylemek istemiştir ama tuhafıma gitti jdjd

Son düzenleme:
Geri