Ben cok poncik bir hatunum. Beni uzenin felegini sasirtirim. Uzmeyin kirmayin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu doğru ama bak. cocuklar bazi ogretmenlerden hoslanmiyo. bazen uyum saglanamiyor. bazi öğretmenler kendilerinin veya sorunun farkına varamiyorlar. bunu hepimiz yasamisizdir hemen hemenÇocuğun öğretmeni izinli farklı bi sınıfa gectik. Bir yıl boyunca gelmeyen öğrenme aşkı iki günde geldi. Sözlüğe nasıl bakılır onu merak etmiş. Çocuğun içine at şu merakı bekle.. böyle öğretmenlerin sayısı artsın İnşallah..Allah'ım kalsak bu sınıfta ya lütfeeen..
bu doğru ama bak. cocuklar bazi ogretmenlerden hoslanmiyo. bazen uyum saglanamiyor. bazi öğretmenler kendilerinin veya sorunun farkına varamiyorlar. bunu hepimiz yasamisizdir hemen hemen
@lanemoje yeni öğretmen olduğu için bir heves içerisinde. cicim ayları.. iki ay sonra senin çocuk lanet olsun öğretmene lanet olsun öğrenciliğe.. kumarı, hergeleliği öğreneceğim diyebilir.
yoo mis gibi ogretmen değil
ayrıca yegenimize kötü davranıyor
toplanıp okul cikisinda bekliycez onu
karisma sen......
adı mülayim olsunhayatımın en güzel rastlantısı
af maf yok bende.
silinen silinmiştir. çoooook uğraşacak, çoooooooooook adım atacak, ancak belki..