Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumdaki kendi ortamı mı değerlendirme şansım oldu bugün. Doğum günü konuma yazılan yorumlara, yazan kişilere bakınca, forumun çok büyük bir çoğunluğu ile iyi bir iletişim kurduğumu gözlemledim. Bu durum insan ilişkilerine değer veren birisi olarak beni mutlu etti.
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Tabii bunda katkısı olan samimi arkadaşlarımın payı büyük. Her fırsatta benimle ilgili güzel şeyler söyleyen değerli dostlarımın katkısı yadsınamaz.
Belki de kafasında soru işaretleri olan, acabalar olan kişilerin fikirlerini değiştirmeye yardımları olmuştur.
Ve hem sanal hem reel çevremden aldığım olumlu güzel dönüşler motivasyon kaynağı oldu, gerçekten tatlı dil insanın hoşuna gidiyor. Ve bu yüzden çevremdeki kişilere olumlu şeyler söyleyip, onların da moralini yüksek tutmayı seviyorum.
Hayatta tek başınıza varolma şansınız yok, yaşam bir takım oyunu.. ve ben çok iyi takım arkadaşları seçmişim. İyi ki varsınız sanal arkadaşlarım ve biricik dostlarım.
Çok sağ ol kardeşim. Elimizden geldiğince, hatalarımız da oluyordur tabii. Ama düzgün olma çabamız var en azından. Bu da iyidir.ne mutlu insan ilişkilerine değer verenlere..
yüreğine sağlık Cafer gönlüne bereket..
tekrardan ad günün kutlu olsun ..
bir kahve sigara gider..
sadece tatlı dilli olsan bu kadar sevilmezdin, sinir bozucu bir şekilde eleştirmenin de payı büyük.: )))))Forumdaki kendi ortamı mı değerlendirme şansım oldu bugün. Doğum günü konuma yazılan yorumlara, yazan kişilere bakınca, forumun çok büyük bir çoğunluğu ile iyi bir iletişim kurduğumu gözlemledim. Bu durum insan ilişkilerine değer veren birisi olarak beni mutlu etti.
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Tabii bunda katkısı olan samimi arkadaşlarımın payı büyük. Her fırsatta benimle ilgili güzel şeyler söyleyen değerli dostlarımın katkısı yadsınamaz.
Belki de kafasında soru işaretleri olan, acabalar olan kişilerin fikirlerini değiştirmeye yardımları olmuştur.
Ve hem sanal hem reel çevremden aldığım olumlu güzel dönüşler motivasyon kaynağı oldu, gerçekten tatlı dil insanın hoşuna gidiyor. Ve bu yüzden çevremdeki kişilere olumlu şeyler söyleyip, onların da moralini yüksek tutmayı seviyorum.
Hayatta tek başınıza varolma şansınız yok, yaşam bir takım oyunu.. ve ben çok iyi takım arkadaşları seçmişim. İyi ki varsınız sanal arkadaşlarım ve biricik dostlarım.
Hayirli olsun, gule gule kullanin.✨️Ekli dosyayı görüntüle 129344
Yürüyüş bandı aldık spor yapmam için daha 1 kere kullanamadım hanımdan fırsat olmuyor ki güya benim için alındı.. .p
Vala bizim hanım düzenli olarak kullanıyor ben daha üstüne çıkıp deneyemedim o hevesini alıp bırakınca belki bir şansım var.. .dHayirli olsun, gule gule kullanin.✨️
istikrarli sekilde kullanani pek yoktur, belli 1 zaman sonra toz icinde terk edilmeye birakilir ya da satisa cikarilir. Asdsf Guncel kullanim bilgisini bekliyoruz ki umarim sonu digerleri gibi olmaz amin. :d