İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Forumdaki kendi ortamı mı değerlendirme şansım oldu bugün. Doğum günü konuma yazılan yorumlara, yazan kişilere bakınca, forumun çok büyük bir çoğunluğu ile iyi bir iletişim kurduğumu gözlemledim. Bu durum insan ilişkilerine değer veren birisi olarak beni mutlu etti.
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Tabii bunda katkısı olan samimi arkadaşlarımın payı büyük. Her fırsatta benimle ilgili güzel şeyler söyleyen değerli dostlarımın katkısı yadsınamaz.
Belki de kafasında soru işaretleri olan, acabalar olan kişilerin fikirlerini değiştirmeye yardımları olmuştur.
Ve hem sanal hem reel çevremden aldığım olumlu güzel dönüşler motivasyon kaynağı oldu, gerçekten tatlı dil insanın hoşuna gidiyor. Ve bu yüzden çevremdeki kişilere olumlu şeyler söyleyip, onların da moralini yüksek tutmayı seviyorum.
Hayatta tek başınıza varolma şansınız yok, yaşam bir takım oyunu.. ve ben çok iyi takım arkadaşları seçmişim. İyi ki varsınız sanal arkadaşlarım ve biricik dostlarım.

Forumdaki kendi ortamı mı değerlendirme şansım oldu bugün. Doğum günü konuma yazılan yorumlara, yazan kişilere bakınca, forumun çok büyük bir çoğunluğu ile iyi bir iletişim kurduğumu gözlemledim. Bu durum insan ilişkilerine değer veren birisi olarak beni mutlu etti.
Yazan herkese çok teşekkür ederim. Tabii bunda katkısı olan samimi arkadaşlarımın payı büyük. Her fırsatta benimle ilgili güzel şeyler söyleyen değerli dostlarımın katkısı yadsınamaz.
Belki de kafasında soru işaretleri olan, acabalar olan kişilerin fikirlerini değiştirmeye yardımları olmuştur.
Ve hem sanal hem reel çevremden aldığım olumlu güzel dönüşler motivasyon kaynağı oldu, gerçekten tatlı dil insanın hoşuna gidiyor. Ve bu yüzden çevremdeki kişilere olumlu şeyler söyleyip, onların da moralini yüksek tutmayı seviyorum.
Hayatta tek başınıza varolma şansınız yok, yaşam bir takım oyunu.. ve ben çok iyi takım arkadaşları seçmişim. İyi ki varsınız sanal arkadaşlarım ve biricik dostlarım.

ne mutlu insan ilişkilerine değer verenlere..
yüreğine sağlık Cafer gönlüne bereket..
tekrardan ad günün kutlu olsun ..

bir kahve sigara gider..

ne mutlu insan ilişkilerine değer verenlere..
yüreğine sağlık Cafer gönlüne bereket..
tekrardan ad günün kutlu olsun ..

bir kahve sigara gider..
Çok sağ ol kardeşim. Elimizden geldiğince, hatalarımız da oluyordur tabii. Ama düzgün olma çabamız var en azından. Bu da iyidir.

sadece tatlı dilli olsan bu kadar sevilmezdin, sinir bozucu bir şekilde eleştirmenin de payı büyük.: )))))

Anne baba abi, dayı amca, fülörtük, eski fülörtük, yoldan geçen köpekten bile laf yiyip, hav diyor hav, Keloğlan'ın anası gibi, bıdı-bıdı-bıdı, hiç susmuyor, ne nasihatler bitiyor ne "ah Berat" küfürleri, hepsini kambura alıp, odaya girince;

giphy.gif

O HALDE BİLDİĞİMİ OKUYAYIM.

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Ekli dosyayı görüntüle 129344

Yürüyüş bandı aldık spor yapmam için daha 1 kere kullanamadım hanımdan fırsat olmuyor ki güya benim için alındı.. .p
Hayirli olsun, gule gule kullanin.✨️
istikrarli sekilde kullanani pek yoktur, belli 1 zaman sonra toz icinde terk edilmeye birakilir ya da satisa cikarilir. Asdsf Guncel kullanim bilgisini bekliyoruz ki umarim sonu digerleri gibi olmaz amin. :d

İçimde bir okyanus var, üzerinde ise yelkenli gemiler dolaşıyor. Okyanustaki suyu dökeyim desem bu sefer gemilerin görsel şöleni son bulacak.

Hayirli olsun, gule gule kullanin.✨️
istikrarli sekilde kullanani pek yoktur, belli 1 zaman sonra toz icinde terk edilmeye birakilir ya da satisa cikarilir. Asdsf Guncel kullanim bilgisini bekliyoruz ki umarim sonu digerleri gibi olmaz amin. :d
Vala bizim hanım düzenli olarak kullanıyor ben daha üstüne çıkıp deneyemedim o hevesini alıp bırakınca belki bir şansım var.. .d

İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler.. .p

Yazin insallah anama gittigimde sanada gelecegim. En guzel cicekleri getirip topragina ekmek istiyorum. Uzun uzun oturup sana nekadar kizdigimi, seni nekadar ozledigimi anlatmak istiyorum. Gulusunu bizden caldigin icin sitemimi belkide... Canim... Kanadi kirik yavrum.
Herzaman Kalbimdesin Selimim. Yavrum♡ Ablasinin guzeli.

Yine bir dünya yazıp sildim.Bakalım ne zaman doğacak o şans.

Ah Ninova sen bir şehir değilsin.. sen mucizelerin yaşandığı umudun yeşerdiği o topraksın..

Ayy bugün pembe incime özel aşılarını yaptırdık; çok zor geçti. O neymiş öyle ya. Çocuğum rahatlayalı belki iki saat olmuştur, şimdi uyuyor, umarım gecemiz de rahat geçer. Minik tospiğim, güzel çiçeğim, mırmır kedim.

İş bitirici olmayan herkes sektör bazinda çöp gözümde.
Değil ITU isterse en iyi okulu bitirmiş olsun.
Prosesi sağ salim tamamlatamiyorsan, mavi yakanın anlayacagi üsluba inip koordine edemiyorsan miy miy miy hard terminolojik ifade ile kodeks okuyarak kafa s..mekten oteye gidemezsin.
Çok iyi bi akademisyen olabilirsin ama yönetici- üretim müdürü... Hayir.

Yıllardır görmediğim bir forum üyesini gördüm rüyamda aktif olmayan bir üye hayır olsun…

Özel sektörden kurtulsaydık ne güzel bayram tatiline Cuma’dan girecektik..

Geri