İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
senin içinnnnn, içimden geldiği gibi ♡
ayselcim ne güzel kadın ve ne şahane yazmış
beğenirsin umarımmm

Kadife sesini seviyorum şimdi evden çıkıp arabaya binip ses sistemi ile dinleyecegim bir kez daha sesini teşekkür ederim kirmadigin için beğendim :)

Her cuma namazında para istenmesinden bıktım ya.Gücü yeten müslüman,fitresini,zekatını veriyor zaten.Bütçesi 8 bakanlığı geride bırakan diyanet işlerinin aracı olduğu hiçbir yardıma katılmam!

Her cuma namazında para istenmesinden bıktım ya.Gücü yeten müslüman,fitresini,zekatını veriyor zaten.Bütçesi 8 bakanlığı geride bırakan diyanet işlerinin aracı olduğu hiçbir yardıma katılmam!

Tamam. Olur.
Bugun oruc herkesi bi sarsmis heralde. Uyuyun diyorum dinlemiyodunuz .p

Bana 4-5 saat uyku yetiyor.p

Darbuka ve Handpan enstrümanlarına kafayı taktım..

Bak, ben aslında ne bekliyorum hayatımda biliyor musunuz? Asla çapkın değilim. Bakıp üzüleceğim kadar o Çerkes’i bekliyorum. Çünkü insan sevdiğinin yüzüne bakınca gözü dolmalı. Ben mesela kimseyle uzun süre göz göze gelemem, gelemem; gözüm dolar. Heba ettim ömrümü herkese, herkese… Getirin şu Çerkes’i, nerede?

Çerkes kızı burada bir laf... Gerçi herkese laf diye diye mi kaybettim?

O halde, herkesi bırakayım. Allah'a yöneleyim. Sevmeseydi, sevdirmezdi. Demek sevmiş ki, sevdirmiş.

İftardan sonra çayımı alır keyif yaparım sandım ama nerdee. Anam beni kasap yaptı. Et doğra, etleri çek, paketle ve difrize yerleştir, makineyi temizle yeter daaa. Bitmeseydi eğer “Abla yağlı mı olsun” diye sorcaktım ki dümeni çevirdim.ddf

Şükür nefes alıyor muşum :emoji_laughing:

alt tarafı bir ay yoktum, forumda yeni üye gibi takılıyorum.
forumdaki değişimlere adapte olamıyorum hiçbir zaman.

Bir tane gülebilecegimiz bir haber yok .
Hep ölüm savaş olumsuz şeyler gün içerisinde olumlu şeyler yakalamaya efor harcamak şart oldu.
Kıyameti isteyecek gibiyiz az kaldı..

Bu işe geçtiğimden beri karşıya gitmiyorum arkadaşım akşam mesaj atmış bak bakalım tanıyacak misin bu kim diye. Ne dedikodusu acaba derken cat bir foto ve arkadasim 7 aylık hamile....... te ne zaman gorusecektik sonra iş güç kaldı hep kız halbuki bu haberi verecekmiş bana aylar önce gorusecegimizde hdjshdh 7 ay beklemiş ya yiierim.. cumartesi gidiyorum mecburen yeğenimiz için.....

günü tatlıyla açtım, şimdiden suçluluk hissediyorum.: (((

Geri