İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bi arkadasım var arıyor açamıyorum müsait değilim diye dönmemi beklemeden bir daha arıyor meşgule veriyorum belli bir zaman sonra yine arıyor ve bu sürekli böyle kırmakta istemiyorum ama bu durum bunaltıyor..

Bi arkadasım var arıyor açamıyorum müsait değilim diye dönmemi beklemeden bir daha arıyor meşgule veriyorum belli bir zaman sonra yine arıyor ve bu sürekli böyle kırmakta istemiyorum ama bu durum bunaltıyor..

Yazsana yavrum wp’tan müsait değilim, ben sana döneceğim diye… Çok sinir oluyorum ben de böyle şeylere jfjf bir de mesela biriyle konuşurken ekranda diğer arayan çıkıyor ya, normalde ne yaparsın başka biriyle görüştüğü uyarısı verilince hemen kapatırsın… uzun uzun konuşmam bitsin diye bekliyorlar, arkada bip bip çalıyor vay anasını ya hdjd

Yazsana yavrum wp’tan müsait değilim, ben sana döneceğim diye… Çok sinir oluyorum ben de böyle şeylere jfjf bir de mesela biriyle konuşurken ekranda diğer arayan çıkıyor ya, normalde ne yaparsın başka biriyle görüştüğü uyarısı verilince hemen kapatırsın… uzun uzun konuşmam bitsin diye bekliyorlar, arkada bip bip çalıyor vay anasını ya hdjd
Meşgule atmışsam meşgulümdür yazmaya ne gerek.. .dd
Bide her gün ya her gün..

Meşgule atmışsam meşgulümdür yazmaya ne gerek.. .dd
Bide her gün ya her gün..

o da doğru:d

Beni de Larien taciz ediyor hepppppp(yalancı mıyım neyim)
Lariiiiiiiiiiii git yemek yap ya da benim seslenmemle zaten Gökçe uyanır hahaha:D

ahaha dünkü soğan yahnim var… her şeyden bir kazan yaptım ki bugün yemek yapmak zorunda kalmayayım diye jfjf dün sana çekmiştim ama “rezillik rezillik” diye bağırınca körükle gitmek gibi olmasın diye gösterememiştim, bak şu şekil geliyor bana jdjd her şey kolay…

IMG_0744.jpeg

o da doğru:d

ahaha dünkü soğan yahnim var… her şeyden bir kazan yaptım ki bugün yemek yapmak zorunda kalmayayım diye jfjf dün sana çekmiştim ama “rezillik rezillik” diye bağırınca körükle gitmek gibi olmasın diye gösterememiştim, bak şu şekil geliyor bana jdjd her şey kolay…

Ekli dosyayı görüntüle 129891
ne güzel dünya yaaaaaaa sonra yahni yaptım diye havalar havalar:kalp:

Bunun üzerine bi müşteri 4 defa üst üste aradı 4.ye açtım sonra bi daha 4 5 defa üst üste aradı en son açtım yeter ya dedim tek işim siz misiniz..
Üst üste aramalara inadına açmıyorum.. :dd

erkek kardeş sahibi olmak demek ayrı bir sabırın olması demek 😑

Eski sevgili gibi durup durup yazıyo bana ulaşamayıp ablama yazıyo.. ablamda sıkıldı yeter artık bırak demiş onu bırakıp yine bana yazdı.. sinirleniyorum artık….

Hava kapalı ve yağmurlu. İçim karardı.

@angie 3-4 derece düşüş, kuvvetli bir rüzgâr ve yağmur geliyor birazdan ulasir..

bir romanin başrolü olsaydım fularimi çıkarıp rüzgara biraksaydim da o esmer italyan erkeği gözlerime bakıp "buyurun yeşil hanim" deseydiii bende ver şunu be çekil şurdan deseydim... ben biraz asiyimde..

Birazdan o bölgeden gececem, gerimden geliyor, cok siddetli vala bakalim.
Ahaha. İskenderun yolundaydım öğlen hava kapalı yağış yoktu otobandan Belen kavşağına kadar 180 den aşağı inmedim sol şerit 30-35 dk Antakya'ya girdim trafiğe rağmen.

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri