İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Havayı izliyorum. Mavi çok mavi, yeşil çok yeşil gibi. Daha bi doygunluk var. Ya da gözlüğümü değiştim ondan daha iyi görüyorum.
her boka da bi şey bulma di mi. Di. ^98

Anıııılarrrr, Anıl'lllarrrr, Anıl eski bir arkadaşım, bir parça üstünüze afiyet şerefsizdir, üzdü kırdı gitti bizi... Kızı var kızı, Eva. Havva yani... Az parmaklarımla yemek yedirmedim. Böyle hayatın * yim ya.

ANILAR.

1781683641827.jpeg

2009 da kafası kesilerek öldürülen Münevver Karabulut cinayetini o zamanlar takip ediyor ve bütün haberlere dikkatli göz atıyordum. Az önce eski bir dizi izlerken bu kahverengi masalar mobilyalar bir anda bu yukarıda olan Münevverin öldürüldüğü evin renkleri ile benzeşti ve bu beynime kodlanmış.
O renkler o cinayet evinin renkleri ve ne zaman görsem ürperiyorum.

kırılmak bi alışkanlığına dönüştüğünde
artık kırılmak için hiç bi fırsatı kaçırmıyor insan diyor

bugün erken çıkayım dedim, onda da iş geldi.
bir şansım olsaaaa, (tabi ki buna kullanmazdım.dd)

Son zamanlarda tek yaptığım sevdiğin şarkıları dinleyip neler hissettiğini düşünmekle geçiyor bu kadar erken gitmeseydin keşke
Yaşamak isteyip de yaşayamadığın her şeyi orada en güzel şekilde yaşıyosundur umarım unutulmayacaksın da hiçbir zaman

Yüksek sesle şarkılara eşlik ediyorum çünkü yaz geldi 🙃

ayıp olmasın diye ofistekilerin yaptığı çayı içtim ama suratım o kadar belli ediyor ki beğenmediğimi. baştan reddetsem daha az ayıp olurdu.: )))

Geri