Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Angie bii dinlen artık sabah 6’dan beri buradasın..Ölümü gelmiş hasta gibiyim bu aralar. Her şey gözüme çok güzel geliyor…
değişik bir kasvet var içimde. bir ruhsuzluk, bir mutsuzluk... sonra bir karmaşıklık. olaylar iyi olmamıza hiç izin vermiyor. olay da hiçbir yerde bitmiyor. ne olacak böyle? Ekli dosyayı görüntüle 108711

bu ne ola ki... yolum mu var...
falının kahvesibu ne ola ki... yolum mu var...
Annende değiştirmemiş mi tekrar ben olsam öyle yapardım habersin lank diye kdkdkdlddogdugumda annem bana iki isim vermis. babam kagit islerinde bunu yazdirmamis. bebek fotograf albumumde, annemin beni dogurduktan sonraki kagit bilgilerinde iki ismim yaziyor, babam da 2. ismimi karalamis bu kagitlarda. ulan. onceden pek sey yapmiyordum, dikkatimi de cekmiyordu, ama simdi simdi sinirlerim bozulmaya basladi baska mevzulari da dinleyince. annemin bana verdigi 2. adimi alacagim, kagit islerini duzeltecegim. 30 yasimda. simdi de annem bana "ne gerek var?" diyor. "bizim bilmemiz yeterli" diyor. bana onemli geliyor valla. bir kadin cocuguna iki isim koydu. severek, begenerek, isteyerek. bir adam da itici bir sekilde engel oluyor, kendince "dogru" sebeplerden. simdi babama sordugumda, "oyle bir sey yapmadim" diyo :d ben galiba gercekten erkeklere zit oluyorum genel olarak. dis kamastiran bir sinir:d
ah bunun da prosedurleri var. annem hep olgun olan taraf oldu diyelim:dAnnende değiştirmemiş mi tekrar ben olsam öyle yapardım habersin lank diye kdkdkdld
Ben de stock eteğindeki taşları dökmüş gidip bir bakayım kimlerin kafasını yarmış yine dediydim neyse bu sefer komşu nasiplenmiş .....yan komşu geldi. konum atmamı istedi, becerememiş. apartmanın içinde çekmeyince ben de balkona doğru çıktım. o sırada annem balkondaydı. ona ufak bi açıklama yaptım, yanındaki kadın gelmiş diye. ‘ay, telefonu ne kadar pis!’ dedi. annemin bu temizlik takıntısı beni öldürecek. benim arkamdan da böyle söyleniyor mu acaba? kesin beğenmiyordur yaptığım işi.jajjJ