İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Ayy kıyafet secemiyorum çok kararsızım günlerdir giyeceğim dediğim kyafettende vazgeçtim:(

zaman tünelinde ilerliyoruz
sıra karmaya da gelecek

Burcumla yükselen burcum için bütün kahinler astrologlar diyor ki: ASLA Bİ’ARAYA GELMEMESİ GEREKEN İKİ BURÇ.
Ve ben ikisini içimde yaşamak zorundayım. Anlıyor musunuz? Tşk

kaba tabirle soyle diyeyim: onnes'in intihar etmesi, semiramis'a yol acmis oldu. bir engel olarak ortadan kalkti. semiramis simdi kesin evlenecek ninus ile. ben hala ninus'un annesine hayret ediyorum. neden bogmadi semiramis'i acaba. yoksa o da mi sonunda semiramis'i kendisine benzetip, onu kralice olarak uygun gorecek. hmmmh.

Dün bir olaya şahit oldum, aslında yanımda olduğu için şahit sayılmaz ...
Bir aile şirketi devir aşamasında kime devir edileceği hakkındaydı.
Bunlsr konuşurken benim aklıma Stannis baratheon geldi. Taht da onun hakkıydı şirkette adamın oğluna kalmalıydı.
Ama kardeşine devir etmekte karar aldı babası.
İki çocuğu isyan ediyordu içlerinde.
Üzüldüm açıkçası.

2 gün önce, yoğun bir gün geçirip akşamında arkadaşlarımla stres atmak için buluşacaktım. Eve geldim, duş aldım, yemek yedim. Yorgun ama mutlu, üzerimde hafif bir dalgınlık vardı. Arabama bindim, müziği açtım. Sigaramı yaktım, seyir halindeydim.
Bir anda, ne olduğunu anlamadığım bir şekilde kendimi bariyerlerde buldum. En sağ şeritten gelen bir darbenin etkisi, beni savurup attı. Şok oldum. Bir baktım, yolun ortasındayım. Hemen tekrar sağa geçtim. Dörtlüleri yaktım, indim. Arabaya baktım. Ön taraf gitmiş, arka kapıya kadar vuruk var. Ön yolcu kapısı içe göçmüş, açılmıyor. Aşınmış, bariyer izi çıkmış.
Yol kenarına çöktüm. Bir sigara… bir sigara daha… Kendime gelemedim. Nasıl olduğunu hala anlamadım. Arabaya baktıkça gözlerim doldu. Neyse, bindim tekrar arabaya. Dedim ki, “Bugünü zehir etmeyeceğim.” Kırık dökük arabayla arkadaşımın evine gittim. “Kafam dağılır” dedim.
Ama çok kalamadan evime geldim. Evin içine girer girmez sinir krizi geçirmeye başladım. Ağladım. Yaşadıklarıma küfürler savurdum. “Neden ben?” diye isyan ettim. “Her şey neden bu kadar üst üste geldi?” diye sordum kendime. Tansiyon tavan yaptı. Migren vurdu. Gözlerim kan çanağı…
Sakinleştim, tekrar duş aldım ve yattım. Sabah olmasını istemedim. Ama kaçamadım tabii.
İçimi döktüm ki belki gerçekten artık rahatlarım diye.
Rahatlamak istiyorum Allahım, bana bir ferahlık ver.

2 gün önce, yoğun bir gün geçirip akşamında arkadaşlarımla stres atmak için buluşacaktım. Eve geldim, duş aldım, yemek yedim. Yorgun ama mutlu, üzerimde hafif bir dalgınlık vardı. Arabama bindim, müziği açtım. Sigaramı yaktım, seyir halindeydim.
Bir anda, ne olduğunu anlamadığım bir şekilde kendimi bariyerlerde buldum. En sağ şeritten gelen bir darbenin etkisi, beni savurup attı. Şok oldum. Bir baktım, yolun ortasındayım. Hemen tekrar sağa geçtim. Dörtlüleri yaktım, indim. Arabaya baktım. Ön taraf gitmiş, arka kapıya kadar vuruk var. Ön yolcu kapısı içe göçmüş, açılmıyor. Aşınmış, bariyer izi çıkmış.
Yol kenarına çöktüm. Bir sigara… bir sigara daha… Kendime gelemedim. Nasıl olduğunu hala anlamadım. Arabaya baktıkça gözlerim doldu. Neyse, bindim tekrar arabaya. Dedim ki, “Bugünü zehir etmeyeceğim.” Kırık dökük arabayla arkadaşımın evine gittim. “Kafam dağılır” dedim.
Ama çok kalamadan evime geldim. Evin içine girer girmez sinir krizi geçirmeye başladım. Ağladım. Yaşadıklarıma küfürler savurdum. “Neden ben?” diye isyan ettim. “Her şey neden bu kadar üst üste geldi?” diye sordum kendime. Tansiyon tavan yaptı. Migren vurdu. Gözlerim kan çanağı…
Sakinleştim, tekrar duş aldım ve yattım. Sabah olmasını istemedim. Ama kaçamadım tabii.
İçimi döktüm ki belki gerçekten artık rahatlarım diye.
Rahatlamak istiyorum Allahım, bana bir ferahlık ver.
Çok geçmiş olsun..

Kariyerimdeki en belirsiz zamanlar. Ne olacak nasıl olacak bilemiyorum. İki yoldan biri, hangisi daha mantıklı? Paralel evrenlere geçiş yapabilip 5 yıl sonrasına gidip verdiğimiz karardan pişman olmuş muyuz olmamış mıyız görebilsek keşke…

Kariyerimdeki en belirsiz zamanlar. Ne olacak nasıl olacak bilemiyorum. İki yoldan biri, hangisi daha mantıklı? Paralel evrenlere geçiş yapabilip 5 yıl sonrasına gidip verdiğimiz karardan pişman olmuş muyuz olmamış mıyız görebilsek keşke…

ruyamdawgorduklerimwunutmamakicin:
-bir kiz bana yardimci oldu (falci tarziwbir seydi)
-soedugum soruya karsilik: kendi bilincli sucum, sanssizlik veya nazar degil
-sebebi: kaybetme korkusu

alt komsudaki yasli kadinin evi tamir oluyor. ben merak edip iceri giriyorum ve yasli kadini uyurken gorup, evin diger odalarini kesfetmeye cikiyorum. salonun sonundan buyuk zenginlikler, guzellikler cikiyor. salon sonundan iceriden disariya cikilabiliyor ve ciktigin gibi sanki farkli bir donem ve zamana giderek, buyuk guzel bahceler ve deniz alani karsiliyor beni. orada market gibi bir yerde karadenizli adam turku soyleyerek, onu takip ediyorum ve esiyle tanismis oluyorum. o esi de falcilik yapiyor ve bana yardimci oluyor

Saatler yaklaşıyor,gelsin bakalım benim düşünme perileri.

bu hassaslık insandan gitmez mi hiç ya... yok mu bir yolu yöntemi. perişan oluyorum yeter be. ^65
İnce düşüncelerden çik biri üzülecek ise ve bunu o sağladı ise üzülsün iş yerinde çok tuhaf insanlar oluyor die biliyorum arkadaşlarım anlatıyor bazen onlara duvar olmaktan geçer huzurlu olmak

İnce düşüncelerden çik biri üzülecek ise ve bunu o sağladı ise üzülsün iş yerinde çok tuhaf insanlar oluyor die biliyorum arkadaşlarım anlatıyor bazen onlara duvar olmaktan geçer huzurlu olmak
orası öyle serçom da her şeye kafa yorup yine ben üzülüyorsam napacağız?

Ya ben peki ?
Kime duvar olucam?
İçimde huzursuzluk var ama sebebini bilmiyorum....
Düşündüğüm de çevrem de canımı sıkan birşey ya da kişiler de yok aksine hepsini seviyorum da.
Ama bazen öyle bir an oluyor ki sanki sevgilimden ayrılmış hissi gibi ya da birini kaybetmiş acısı yaşıyormuş gibi oluyorum.
Hep değil bazen ayda bir defa belki.
Bunun sebebi ne olabilir sence ?

Geri