İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Bu retroda ne oluyor tam olarak ex’e falan mı döncez napcaz hangi burçları etkiliyor acil cevap istiyorum
Yaylarınetkiliyor. Evet mezardaki ex bile dönebilir ama sakın yumuşama. Yalancı geliş retrodaki gelişler…

Bazı insanların korktuğu şey ölüm değildir;ölüm sonrası unutulmaktır.Hatırlanmamak veyahut anımsanmamaktır.Bu yüzden de ömürlerinin bir hiç uğruna,boş yere geçmesini istemezler.Bir şeyler başararak göçmek isterler bu dünyadan.

ne zaman kralice oluyorsun semiramis. 150 sayfa kaldi geriye. onnes vefat edecek, orasi kesin. sonra ninus ile evlenip, ninus de mi vefat edecek? peki ninus'un annesi, ana kralice seni bogdurtmaz mi? yoksa bunlarin hepsi vefat edip, sana mi kalacak her sey? bu kitap acayip iyi. bir hikayede aradigim her sey var icinde. costanza, tebrikler

Böyle boşlukta süzülüyor gibiyim sanki. Öyle saçma sapan şeyler…

protestoymuş ya kardeşim aldı koştu tencereyi sjdkjfj gündemden çok uzaklaştım glb...
ben balkona çıkıyorum gelen var mı.....

iyi varken kötüyü seçecek kadar Allahım kalbimize fesatlık vermesin.. daha çok yoran insanın kendisimi yoksa , karşısındaki mi hususu konuşmaya açık bir durum .. ben hep yorulan taraftan olduğumu da söylemek istiyorum: ) hadi bir kahve sigara vakti şimdi..

Bugun Canisin yazdıklarıni okuyunca içim yine bir cız etti
Anne varlıği bambaska bir sey .Bazen oyle yanıyor ki canın kalbini sökup atasın gelio o ateş acıdan.
Her özlediğinde koşup sarılmak varken , toprağına sarılmak zorunda kalmak yıllardır çok acı.
Kimse adını onun gibi sefkat ve merhamet dolu seslenemiyor .Kimse onun gibi içi giderek bakamıyor , kimse yarattığı o koca boşluğu dolduramıyor.
Yaşın kaça gelmiş olursa olsun küçük bir kizçoiçuğu gibi kalakalıyorsun özledikce ,tanıdık acıyla karşılasınca ..
Öyle işte...

TikTok veyahut X gibi platformlara çamur atılıyor fakat ciddiyim iyi ki varlar.Bu tarz uygulamalar olmasaydı;aralarında gezinen kanser kitle nasıl fark edilebilirdi ki.

Geri