rugby erkegiyle tanisma surecim uzun surmedi. cok begendim ama kendimi kandiramam:d ok, next. bu defa arkadasim baska biriyle geldi. fotograflarini gordum ve hoslandigi seyler, ilgi alanlari falan anlatildi. mantik olarak bundan olur. sadece aksam tekrar bir fotografina bakmam gerekiyor, hisslerim ayni mi degil mi diye. boyu cok uzun degil, sorun degil. fizigi guzel ve guclu, iyi duruyor. kendisi kel, sorun degil, cekici. yuzu yumusak gorunuyor. sert ve anlayissiz biri degil gibi. kendisini maskulen gosteren tek sey kel olusu ve fizigi. galiba sozumden cikmayacak birisi. yani oyle bir tipte. hosuma gitti. balik burcu vibes veriyor, sevmiyorum ama astroloji haritamda evlilik evimde balik burcunun, ask ve eglence evinde balik burcunun yoneticisi oldugunun farkindayim. kendime cekiyor olabilirim. meslegi cok iyi. maasi da iyidir. sorumluluk sahibi ama dominant olmayan birine benziyor. hmmmmhm. aksama tekrar okuyayim bu yazdiklarimi ve fotograflara tekrar bakayim. ayniysa hala hissiyatlarim, bundan bir date cikar dedigim gibi :d ha bir de sigarasi alkolu yok. bu +++++