İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
2 ay sonra bugun sonunda zurbrueggenden yemek sandalyelerini aldik.. paket halinda salonda yiginti halindeler. Yarin kurulur ins... masa ile butun bir resim atarim..

rugby erkegiyle tanisma surecim uzun surmedi. cok begendim ama kendimi kandiramam:d ok, next. bu defa arkadasim baska biriyle geldi. fotograflarini gordum ve hoslandigi seyler, ilgi alanlari falan anlatildi. mantik olarak bundan olur. sadece aksam tekrar bir fotografina bakmam gerekiyor, hisslerim ayni mi degil mi diye. boyu cok uzun degil, sorun degil. fizigi guzel ve guclu, iyi duruyor. kendisi kel, sorun degil, cekici. yuzu yumusak gorunuyor. sert ve anlayissiz biri degil gibi. kendisini maskulen gosteren tek sey kel olusu ve fizigi. galiba sozumden cikmayacak birisi. yani oyle bir tipte. hosuma gitti. balik burcu vibes veriyor, sevmiyorum ama astroloji haritamda evlilik evimde balik burcunun, ask ve eglence evinde balik burcunun yoneticisi oldugunun farkindayim. kendime cekiyor olabilirim. meslegi cok iyi. maasi da iyidir. sorumluluk sahibi ama dominant olmayan birine benziyor. hmmmmhm. aksama tekrar okuyayim bu yazdiklarimi ve fotograflara tekrar bakayim. ayniysa hala hissiyatlarim, bundan bir date cikar dedigim gibi :d ha bir de sigarasi alkolu yok. bu +++++

Son düzenleme:

Hadi kızlar 666-777 n varsa dolduralım…

ok, date ayarlandi. heyecanlandim. arkadasim bana "onun heyecanli olmasi gerekiyor, senin degil" diyor ama yine de yani, brrerbrr

Bu boykotlu markaları nasıl hatırlayacaz şimdi? Şöyle " tamam boykot var yüzlerce marka var ama şu üç beş markayı asla satın alma" diyebileceğiniz neler var? Karınca kararınca katılalım.

Bizim mekan da bugün satışları ve servisi durdurdu. Filtre kahve ve çay ikram ediyoruz gelene. Bunun için 40 km yol geldim. Gereksiz. Evi yakın olan arkadaşım da pek tabii yapabilirdi. Neymiş? Reçete çalışacakmışız. Patron gibi patron. Hadi ordan ya

IMG_3622.jpeg
Tam olarak böyle bir gündeyim. Bağırsam kimse duymayacak, ama sessiz de kalasım yok.
Zor bir gün olacak. Zaten ben ne zaman bir gün mutlu olsam ertesi gün bok gibi oluyor. Mutluluk haram herhalde. Yine gittim, gururumu ayaklar altına aldım ölüm var dedim zart zurt dedim bugün ona yarın bana dedim kendimi bir şekilde ikna ettim ve gittim. Bi baktım zaten o kapı kapanmış. Ben mi kötüyüm yoksa karşımdaki mi hala anlayamıyorum yaptıklarına rağmen. Görmek istemiyorum belki de, çok şey yaşandı… iyi kötü her şey hatta. Ama bu tavrımı hak etmiş miydi? Bence sonuna kadar hak etmişti. Ama işte bugün elzem bir durumdu. Gittim, duvar. Öyle işte.

• Üzgün
Tepkiler: W
Zamanla alışacağımı düşündüğüm hiçbir şeye tahammül gösteremedim,göstermedim.Çünkü insan;fazlalık olan yüklerinden her daim arınmalıdır.Aynı yerde saymanın başka hiçbir mantıklı açıklaması olmaz ne yazık ki.

eger bir gun isi meslegi, kisa sureligine bile olsa birakirsam, ki hep mesgulum belirli seylerle, her ay ayni sekilde, ayni para miktarini gormek isterim kendi banka hesabimda. eger bu evlilkle gelecekse gelsin. esimin maasindan her ay benim hesaba yatmali alistigim maas.

"benden daha fazla iste. bu nedir ki?" diyecek olan birini istiyorum

thalassa ya... güldürdün ama ne kadar da yerinde bir istek. inşallah aradığını bulursun:3

Edirneye asker görmeye gideceğiz ablam hemen instaya atmış edirneye bir ciğer yiyip geleceğiz diye.Dünyanın en saçma güzellemesi.Eşim de bayılıyorum şehrin yapısına diyor.Ben genelde çingenelerini görüyorum nasıl bu kadar hayran kaldınız bir şehre.
Yozgattan sonra inş edirne linçi de yemeyiz.

Oyunda acemiyim diyenden korkacaksin

Geri