İçini Dök!

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
  • Kahkaha
Tepkiler: W
Birazdan RooKiE gelir “kafa leş” şarkısını armağan eder W hanıma.. single için para lazım….

Gerçekten istenmeyen ot burnunun dibinde biter, her konuda deneyimliyorum bunu artık. Belirsizlikten nefret ettiğim kadar belki de başka hiçbir şeyden etmiyorumdur. O yüzden karşıma hep ne istediğini bilmeyen, net olmayan, düşüncelerini ifade edemeyen insan olamamış insanlar çıkıyor. Bu kadar zor olmamalı ya ben şunu istemiyorum, bunu istiyorum demek. Hayır aklım almıyor bu yaşa kadar bu vasıfsızlıkla nasıl geliyorsunuz çok merak ediyorum.
Kim veriyor sizin yerinize kararları?
Ne yiyeceğinize, ne giyineceğinize kadar başkaları mı belirliyor?
Sorsan bilmiyorum, şu an kafam çok karışık, kendimi bunun için düşünecek psikolojide hissetmiyorum, böyle kararları almakta zorluk çekiyorum derler. Ama her şeye o kadar güzel bahaneler ve yalanlar buluyorsunuz ki, hayran olmamak elde değil. Ne isteyip istemediğini düşünecek kadar zekası yok. Ama konu işin içinden çıkmak olunca, yalanlar ve bahaneler için IQ'su birden yüklesen yaratıklar sizi. Tiksiniyorum sizden, belirsizliğinde boğulun. Ve lütfen artık karşıma çıkmayın, doydum sizin gibilere yeterince.

Bana gelince her türlü hakareti et kendine hak gör, ben karşılığında yükselince de ona takıl. yok öyle kardeşşşşş

Aldığım ürünün fiyatının ertesi gün düştüğünü görünce kendimi enayi gibi hissediyorum..

Aldığım ürünün fiyatının ertesi gün düştüğünü görünce kendimi enayi gibi hissediyorum..
Ben de aldığım ürünün fiyatının ertesi gün iki katına çıktığını görünce çok büyük bir zafer kazanmış gibi hissediyorum. : )))
Yakın zamanda sırt çantası aldım ve bu olayı yaşadım.

Geri