Ben çok içe karışmadığım için balını kaymağını yiyorum gelinim 😻🥰Dışı seni içi bizi yakar 😂
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben çok içe karışmadığım için balını kaymağını yiyorum gelinim 😻🥰Dışı seni içi bizi yakar 😂
Şu foruma girdiğim anda gülmeye başlıyorum çok sevimli tatlış burası ay ben bulaştırıyorum azcık ama şey şey işte şey 😂😂😂
Ya ben eski beni öldürdüm küllerimden yeni bir Nildoş yarattım 😂😂Oysa biz seni mıllete satasırken laf sokarken daha tatlış buluyorduk.
Utandırıyorsun bızı ama![]()
mersin sahilinde mitriplar gibi sarki söyleyen birini görürseniz o benim. :dEveeeet aranızda Mersinli varsa 2 günlüğüne oradayız kocişin toplantısı için geleceğiz. Beni de çanta gibi taşıyorbana en pahalı otelde tatil yapmam koşulu ve kredi kartını verme şeysiyle kandırdı kocam beni kandırdııı 🥰
Varsa Mersinli kız kankalarımdan alışverişte bana eşlik edecek olan alo desin 😂😂
Ya ben eski beni öldürdüm küllerimden yeni bir Nildoş yarattım 😂😂
İnsanların kalbini kırmak istemiyorum artık sizi de üzmedim umarım?
Mersinli misin sen?mersin sahilinde mitriplar gibi sarki söyleyen birini görürseniz o benim. :d
değilim, ama uzun yıllardır mersin %49 mersinli olarak @angie ile anlasmamiz var 😵💫Mersinli misin sen?
Ponçik olmak istiyorum artık duyarlı bir insan olmak istiyorum beni kışkırtma içimdeki ejderha püskürmesin 😂😂Senı böyle gorunce üzülüyorum ben
Oysa sen eskıden daha poncikdin.
yok yok üzülmem merak etme .
Ayşecik şuan ölü taklidi yapıyor 😂😂değilim, ama uzun yıllardır mersin %49 mersinli olarak @angie ile anlasmamiz var 😵💫
Ponçik olmak istiyorum artık duyarlı bir insan olmak istiyorum beni kışkırtma içimdeki ejderha püskürmesin 😂😂
Ay adam delirdi 😂😂😂😂Sen ve Ponçik olmak
Başlatma poncıkliğine
bak
adam olacak adam alfasına betasına gamasına başlatmasın
Son düzlüğe kadar @RK öndeydiEveeeet aranızda Mersinli varsa 2 günlüğüne oradayız kocişin toplantısı için geleceğiz. Beni de çanta gibi taşıyorbana en pahalı otelde tatil yapmam koşulu ve kredi kartını verme şeysiyle kandırdı kocam beni kandırdııı 🥰
Varsa Mersinli kız kankalarımdan alışverişte bana eşlik edecek olan alo desin 😂😂

hiç sormaAy adam delirdi 😂😂😂😂

Abı bak
Şu postu rank almadan öncekı postu
@EdLmaster e geldim nerdesin hayatım
Bu postuda rank aldıkdan sonrakı postu
Bense tam tersi, artık single'ım 😎Bak forumun çökmesi umurumda değil.
O @RK nın sorunu.
Benım tek sorunum sensın.
Bak aklıma ne gürkan
Zamanında bir forumda yöneticiydım. O zaman bir kız arkadasım vardı.
Şimdi evlendık barklandık kızlarla haşır neşir değilim eskısı kadar.
Ne dersın
@RooKiE / @EdLmaster sayfası acalım mı :p
Hem askımız alev alır hemde senın yenın rankına ithafen
Aramızdakı etkınlık alev alır![]()
Lütfen bırak artık peşimi 😝
Ben yeni aşklara yelken açmak istiyorum 😌
Benim kaderimi etkileme 🧐
Kısaca @RooKiE
Sus be
Küfürleri getiriyorsun dilimin ucuna teninin teri kurumamış daha, hala " Seni Seviyorum" diyorsun
RK her masada zaten yani süper bir enerjisi var artık Ayşecikten ses gelirse sizin sesli mesaj konusuna biz Salı günü mersindeyizzzz mesajı şeyttirirlz🥰😻Son düzlüğe kadar @RK öndeydi![]()
Tatlışlar Mersin’e girerken ve orda giymek için alışverişte gidiyorum oraya gittiğimde de dönüş için kesin yaparım😂😂
Çünkü bavul yapmakla uğraşmamak için böyle çözümlerim var benim 🥰
Çünkü nilda olmak bunu gerektirir 🤴🧿
Çoook güzel şeyler alacağım söz veriyorum ve görüşürüzzzzz 🦋🦋🦋
aleyküm selam abi, gel. ben yapacam.Mersin demişken canım nasıl da tantuni çekti.
Herkese selam
bu duruma devam etme birak isimizi yapalim.Buradan da silersin yönetici