Marla
Elmas Üye
Olmadım ama olursam söylerim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Olmadım ama olursam söylerim
Neresine geliyorsunuz Mersin’in?Tatlışlar Mersin’e girerken ve orda giymek için alışverişte gidiyorum oraya gittiğimde de dönüş için kesin yaparım😂😂
Çünkü bavul yapmakla uğraşmamak için böyle çözümlerim var benim 🥰
Çünkü nilda olmak bunu gerektirir 🤴🧿
Çoook güzel şeyler alacağım söz veriyorum ve görüşürüzzzzz 🦋🦋🦋
olursan hiç söyleme kafa skersin şimdi gkfkdndOlmadım ama olursam söylerim
:/ iyi günde kötü günde demiştikkkolursan hiç söyleme kafa skersin şimdi gkfkdnd
hiç çekemem aşk meşk işlerini
O yüzden sizlerden ricam , sizi banlatmak için veya başkaca bir sebepten tarafınıza dönük sataşmaya maruz kalırsanız raporlayın. Biz ilgilenelim. Ha hemen ilgileniriz o an müsait değilizdir biraz gecikme ile ilgileniriz ama muhakkak ilgileniriz. Ve gerekeni yaparız.
Neresine geliyorsunuz Mersin’in?
Çok sıcak buralar. Pek bir şey almana gerek yok gjkfjgg
incir ağacına işedim çarpıldım gel dersen anlarım da kötü günden kasıt aşk meşk değil ben anlamıyom o işlerden xd:/ iyi günde kötü günde demiştikkk
çabuk tevbe de iki rekat namaz kıl ağzından yel alsın....fakir birine aşık olamam :/incir ağacına işedim çarpıldım gel dersen anlarım da kötü günden kasıt aşk meşk değil ben anlamıyom o işlerden xd
bide gidip fakir birine aşık olursun
valla bilmiyorum öyle diyorlar bu ruhlarla takılanlara sormak lazımçabuk tevbe de iki rekat namaz kıl ağzından yel alsın....fakir birine aşık olamam :/
Ajnxjsjs incir ağacına işeyince çarpılıyon mu xd
incirler olana kadar kalsaydın bari :/valla bilmiyorum öyle diyorlar bu ruhlarla takılanlara sormak lazım
hem neden incir onu da bilmiyorum
Erdemli de güzel yer. İyi tatiller Nilda ama plajlar vaya kalabalıkErdemli’ymiş otel için aldım akşam yemeğe ve plaj için otelden çıkmam ya ama sıcağa alışığım ben antalyalıyım ya ayşecik ben 😻
Otelin plajından çıkmam bir şehir gezmesi belki akşam istiyorum. Mersin’e çok küçükken gelmiştim çok az hatırlıyorum.Erdemli de güzel yer. İyi tatiller Nilda ama plajlar vaya kalabalık
Tatil değil yazdım anlattım sen görmemişsin ama 🥰 benim eşimin iş toplantısı var beni de yanında sürüklüyor ve ben de bu durumu sonuna kadar sömürüp eşimin azcık kredi kartını emcüklüyorum😂😂@Nilda Antalya mi dedin. Antalyalı biri nasıl olur da başka yerde tatile gider ben şok
Duştan çıkar çıkmaz balkonda bornoz-kahve-sigara. Zevk sahibi bir mimar çizmiş derim.Banyoda balkon ne alaka?
Ne mantığı var? : ))))