İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Tatlışlar Mersin’e girerken ve orda giymek için alışverişte gidiyorum oraya gittiğimde de dönüş için kesin yaparım😂😂

Çünkü bavul yapmakla uğraşmamak için böyle çözümlerim var benim 🥰

Çünkü nilda olmak bunu gerektirir 🤴🧿

Çoook güzel şeyler alacağım söz veriyorum ve görüşürüzzzzz 🦋🦋🦋
Neresine geliyorsunuz Mersin’in?
Çok sıcak buralar. Pek bir şey almana gerek yok gjkfjgg

Bu yazdıklarını senmi yazdın yoksa başkasındanmı alıntıladın serhat
Buna benzer başka şeyi ben daha önce raporlamıştım ama nedense o post silinmedi.
Günlük kontrol edıyorum. Senın değiminle oradakı post kişişel değil ama ortada bir kışkırtma var.
Şimdi o kişinin postunu yönetimdekı arkadaşınız müdahale ettiğinden dolayımı silmediniz.
Farzedelim öyle bir şey söz konusu değil
Umarım öyledir.
Eğer ben kişinin yazdiği postu o cumleye benzer şekilde kendısıne itham etsem yönetimde bulunan o şahısın yakın arkadaşından dolayı kaç gün banlanırım.
O yüzden sizlerden ricam , sizi banlatmak için veya başkaca bir sebepten tarafınıza dönük sataşmaya maruz kalırsanız raporlayın. Biz ilgilenelim. Ha hemen ilgileniriz o an müsait değilizdir biraz gecikme ile ilgileniriz ama muhakkak ilgileniriz. Ve gerekeni yaparız.

incir ağacına işedim çarpıldım gel dersen anlarım da kötü günden kasıt aşk meşk değil ben anlamıyom o işlerden xd
bide gidip fakir birine aşık olursun
çabuk tevbe de iki rekat namaz kıl ağzından yel alsın....fakir birine aşık olamam :/
Ajnxjsjs incir ağacına işeyince çarpılıyon mu xd

Benim balkizim da Mersin'de tatilde idi. Bugun donus alacaklardi...

Tatilde olanlara/olacaklara iyi keyifli tatiller. ✨️🌸

• Beğen
Tepkiler: RK
@Nilda Antalya mi dedin. Antalyalı biri nasıl olur da başka yerde tatile gider ben şok
Tatil değil yazdım anlattım sen görmemişsin ama 🥰 benim eşimin iş toplantısı var beni de yanında sürüklüyor ve ben de bu durumu sonuna kadar sömürüp eşimin azcık kredi kartını emcüklüyorum😂😂

Antalya’ya geleceğiz annen babam Antalya’da benim tatil Antalya’da yapılır efennim başka türlüsü kesmez Antalyalıyı❤️

Patron kizi Bana güvenmiyor ve ben sürekli birsey aciklamaktan inan ki çok sıkıldım…
Tamam Patronsun ama bu demek degil ki biraz olsun güven sanki baska birsey istiyorum ..
Kasa hata verdigini gördük kabul etmiyor ….
Diger kasa sorun yapiyor gene anlamak istemiyor hep bir alay edici seyler cok yoruldum inan ki
Ve ben basak burcuyum düzen olmayinca calisamiyorum elimde degil ve Hersey ters gidiyor is den istifa etmeyi planliyorum ciddi sekilde cünki kendimi aciklamak zorunda olmaktan gina geldi . En nefret ettigim seylerden biri güvenmiyor olabilirsin ama kac senelik isciyim. Yanlis yapacak olsam ya da sürekli mizmiz olsam
Neyse ..
Paşa paşa çalışıyorum 12 gün hiçbir işimi yapamıyorum halledemiyorum ama 12 gün çalışıyorum .
Keşke düzgün bir iş bulsam da çıksam.

Geri