Bak. Sıraya bak minnoş 😂😂 bu sıranın bir ayağı diğeri diğer ayağı ama aldığım şortlar ve minilerle Mersin e güzellik ve zerafet getireceğim and içerim 🥰😻burasi çok soğuk kalin seyler getirin. ne gündüz ne gece durulmuyor....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bak. Sıraya bak minnoş 😂😂 bu sıranın bir ayağı diğeri diğer ayağı ama aldığım şortlar ve minilerle Mersin e güzellik ve zerafet getireceğim and içerim 🥰😻burasi çok soğuk kalin seyler getirin. ne gündüz ne gece durulmuyor....
gelin nilda hanim, serinlesin güzelleşin memleketimizz. 😂Bak. Sıraya bak minnoş 😂😂 bu sıranın bir ayağı diğeri diğer ayağı ama aldığım şortlar ve minilerle Mersin e güzellik ve zerafet getireceğim and içerim 🥰😻
Senin yazdığından bağımsız kişisel altılama ama sen hatırlatmışken yazayım bunu da. Çünkü daha önce ben yönetimdeyken de bu sıkıntılar oldu.Vayy anasını ya, kızcağız durup dururken gereksiz kışkırtmalar yüzünden 7 gün banlandı yahuu.
@Kürt Kedisi seviliyorsun arkadaşım, yanındayım bunu bilesin.
Bende yorumlayacaktım ama kizlar demişsin. Sustum 🤓Bunları aldım kızlar bir de üç dört şort crop ip askılı vs vs
Ay benim önemli konu var heralde ben de alışveriş derdinde aman neysem nilda olmak kolay değil 🦋🦋
duvardaki resim daha iyi secenek olabilirdi 😠😡Hep seniiğ düşündüm hep seni andııımm...
dayanılmazzz bir şey oldu hasretinnn
Dün gece resminiiiiiğ öptümde yatttımmmm 💔
açtım şimdi RK_34 xdduvardaki resim daha iyi secenek olabilirdi 😠😡
😡😠 anlamadim ne istiyorsunuz benim konularımdanaçtım şimdi RK_34 xd
Ne kızıyon hemen shxj😡😠 anlamadim ne istiyorsunuz benim konularımdan
o ne demek 😠😡Ne kızıyon hemen shxj
Gül ablam mı kaçtı içine
hadi bi çikolata alayımda sana tatlıya bağlayalım xdo ne demek 😠😡
aha ağza bak bir de şarkı söylüyorHep seniiğ düşündüm hep seni andııımm...
dayanılmazzz bir şey oldu hasretinnn
Dün gece resminiiiiiğ öptümde yatttımmmm 💔
aşık mı olmam gerek illa aha ağza bak bir de şarkı söylüyor
ne ara aşık oldun
evetaşık mı olmam gerek illa