İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
burasi çok soğuk kalin seyler getirin. ne gündüz ne gece durulmuyor....
Bak. Sıraya bak minnoş 😂😂 bu sıranın bir ayağı diğeri diğer ayağı ama aldığım şortlar ve minilerle Mersin e güzellik ve zerafet getireceğim and içerim 🥰😻

Ekli dosyalar

• IMG_9620.jpeg
    IMG_9620.jpeg
    473.1 KB · Görüntüleme: 22
Vayy anasını ya, kızcağız durup dururken gereksiz kışkırtmalar yüzünden 7 gün banlandı yahuu.

@Kürt Kedisi seviliyorsun arkadaşım, yanındayım bunu bilesin.

Vayy anasını ya, kızcağız durup dururken gereksiz kışkırtmalar yüzünden 7 gün banlandı yahuu.

@Kürt Kedisi seviliyorsun arkadaşım, yanındayım bunu bilesin.
Senin yazdığından bağımsız kişisel altılama ama sen hatırlatmışken yazayım bunu da. Çünkü daha önce ben yönetimdeyken de bu sıkıntılar oldu.

Arkadaşlar kışkırtılsanız. tahrik olsanız da buna karşılık forum kurallarını ihlal ederseniz banlanırsınız.

Ama o başlattı, o tahrik ettiler malesef ihlale meşruluk kazandırmaz.

Etek giydiği için tecavüz ettiğini iddia eden adam da tahrik olduğu iddiasında meşru mu bu?

Yahut babasını öldüren kişiyi öldürüp “intikam” alan da? Vermiyor mu yargı sisteminiz ona ceza.

O yüzden sizlerden ricam , sizi banlatmak için veya başkaca bir sebepten tarafınıza dönük sataşmaya maruz kalırsanız raporlayın. Biz ilgilenelim. Ha hemen ilgileniriz o an müsait değilizdir biraz gecikme ile ilgileniriz ama muhakkak ilgileniriz. Ve gerekeni yaparız.

Bunları aldım kızlar bir de üç dört şort crop ip askılı vs vs

Ay benim önemli konu var heralde ben de alışveriş derdinde aman neysem nilda olmak kolay değil 🦋🦋

Ekli dosyalar

• IMG_9625.jpeg
    IMG_9625.jpeg
    187.9 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_9626.jpeg
    IMG_9626.jpeg
    266.3 KB · Görüntüleme: 12
Hep seniiğ düşündüm hep seni andııımm...
dayanılmazzz bir şey oldu hasretinnn
Dün gece resminiiiiiğ öptümde yatttımmmm 💔

Geri