İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 54 gün önce görüldü
Eveeeet aranızda Mersinli varsa 2 günlüğüne oradayız kocişin toplantısı için geleceğiz. Beni de çanta gibi taşıyor :( bana en pahalı otelde tatil yapmam koşulu ve kredi kartını verme şeysiyle kandırdı kocam beni kandırdııı 🥰

Varsa Mersinli kız kankalarımdan alışverişte bana eşlik edecek olan alo desin 😂😂

Eveeeet aranızda Mersinli varsa 2 günlüğüne oradayız kocişin toplantısı için geleceğiz. Beni de çanta gibi taşıyor :( bana en pahalı otelde tatil yapmam koşulu ve kredi kartını verme şeysiyle kandırdı kocam beni kandırdııı 🥰

Varsa Mersinli kız kankalarımdan alışverişte bana eşlik edecek olan alo desin 😂😂
mersin sahilinde mitriplar gibi sarki söyleyen birini görürseniz o benim. :d

Son düzlüğe kadar @RK öndeydi ^92

Ay adam delirdi 😂😂😂😂
hiç sorma ^92 :üf:

Abı bak

Şu postu rank almadan öncekı postu

Bu postuda rank aldıkdan sonrakı postu

Kısaca @RooKiE

Sus be
Küfürleri getiriyorsun dilimin ucuna teninin teri kurumamış daha, hala " Seni Seviyorum" diyorsun

Ender agam naber :D

Tatlışlar Mersin’e girerken ve orda giymek için alışverişte gidiyorum oraya gittiğimde de dönüş için kesin yaparım😂😂

Çünkü bavul yapmakla uğraşmamak için böyle çözümlerim var benim 🥰

Çünkü nilda olmak bunu gerektirir 🤴🧿

Çoook güzel şeyler alacağım söz veriyorum ve görüşürüzzzzz 🦋🦋🦋

Tatlışlar Mersin’e girerken ve orda giymek için alışverişte gidiyorum oraya gittiğimde de dönüş için kesin yaparım😂😂

Çünkü bavul yapmakla uğraşmamak için böyle çözümlerim var benim 🥰

Çünkü nilda olmak bunu gerektirir 🤴🧿

Çoook güzel şeyler alacağım söz veriyorum ve görüşürüzzzzz 🦋🦋🦋

burasi çok soğuk kalin seyler getirin. ne gündüz ne gece durulmuyor....

@aloneboy1903 sana küfür edilmesi çok çok yanlış ama kardeşim sende Kürt kabilesi diyorsun, trafo kaçak elektrik iması yapıyorsun, rencide ediyorsun insanları. Kırıcı ve aşağılayıcı yorumların var. Sende çok ayıp ettin. Bak Türk oğlu Türk biri olarak yazıyorum bunu. Olmaz kardeşim seninde uslubun hoş değildi. Kürt Kedisinin hakaretide olmadı. Böyle kavgalar hoş değil.

• Beğen
Tepkiler: RK
Geri