İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Esiyor hatta akşamları üşütüyor.Geceleri işyerinde elektrikli soba kullanıyoruz;d nem yok,terleme yok;d yazın geldiğini pek anlamadım

• Wow
Tepkiler: ne
Esiyor hatta akşamları üşütüyor.Geceleri işyerinde elektrikli soba kullanıyoruz;d nem yok,terleme yok;d yazın geldiğini pek anlamadım
abi nerde yaşıyorsun mübarek. bize de kontenjan ayirsan..klima 24 saat kapanmıyor işe gitmeden evvel aracı çalıştırıp 5 dk bekleyip öyle binip cikiyoruz biz.. Sabah 8 akşam 10 arası hep böyle. düşün ki balkonda vantilatör çalışıyor..

abi nerde yaşıyorsun mübarek. bize de kontenjan ayirsan..klima 24 saat kapanmıyor işe gitmeden evvel aracı çalıştırıp 5 dk bekleyip öyle binip cikiyoruz biz.. Sabah 8 akşam 10 arası hep böyle. düşün ki balkonda vantilatör çalışıyor..
Kardeşim burası denize 60 km uzaklıkta ve rakımı yüksek bir ilçe.İçeride kaldığı için nem yok.Kuru sıcak oluyor ama beni rahatsız etmiyor.Uzun süreli yaşanılacak bir yer değil ama az hava alcam dersen gel beklerim;d

• sarılma
Tepkiler: RK
şu klima kullanmayı bilmeyenlerle mücadelem tam gaz devam ediyor. her gün her gün baş ağrısı.. makul derece ve orta seviye fan ayarıyla kullanmayı öğretemedik şu millete.

şu klima kullanmayı bilmeyenlerle mücadelem tam gaz devam ediyor. her gün her gün baş ağrısı.. makul derece ve orta seviye fan ayarıyla kullanmayı öğretemedik şu millete.
döv hemen , bazı insanlar şiddetten anlar:D

Karışmayın pleske bence.. şuan sinir olduğu şeyi çözmesi zor bişey. Bi süre bende en azından forumda değişiklikler yapayım, o mevzuya dönene kadar gözleri alışmış olur.. varken yapamıyoruz :D

Geri