İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü
Forumu iki encüklemeye geldim vakit geçmiyor yoksam :)))

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Bi de bişii diycem ben hala kimin kadın kim erkek bilmiyorum yanlışlıklam aşk öpücüklü dudak yaparsam yollu sanmayın ablanız bacınız görün :))
Amin iyi akşamlar :)))

Bi de bişii diycem ben hala kimin kadın kim erkek bilmiyorum yanlışlıklam aşk öpücüklü dudak yaparsam yollu sanmayın ablanız bacınız görün :))
Amin iyi akşamlar :)))
takma kafana bulduğunu öp gitsin zaten kendini erkek diye tanıtan da kadın çıkıyor kadın diye tanıtan da erkek çıkıyor

not: bazıları aynı fikirde olmasa da erkeğim ben

Karışmayın pleske bence.. şuan sinir olduğu şeyi çözmesi zor bişey. Bi süre bende en azından forumda değişiklikler yapayım, o mevzuya dönene kadar gözleri alışmış olur.. varken yapamıyoruz :D
kodları Plesk'ten onay alıp veriyorum hahaha:D

• Hehe
Tepkiler: RK
sorun yok abla herkesi öp marla diye biri var onu öpme az samimi olunca para istiyor
Abla deme ya ben daha küçüğüm :)) eskiden abla diyen marketten alışveriş yapmazdım artık alışıyorum abla, yenge bu kelimelerin saygı kendince mesafe içerdiğini öğrendim. Sadece kadına bayan diyenlere tahammülüm yok. Çünkü kadın”kadın” dır.

Abla deme ya ben daha küçüğüm :)) eskiden abla diyen marketten alışveriş yapmazdım artık alışıyorum abla, yenge bu kelimelerin saygı kendince mesafe içerdiğini öğrendim. Sadece kadına bayan diyenlere tahammülüm yok. Çünkü kadın”kadın” dır.
bayan kelimesine neden bu kadar takılıyorsunuz ben de onu anlıyorum
ben yıllar önce öğrenciyken otobüste şoföre demiştim durur musun bayan inecek demiştim kadın ters bakıp içinden saldırmıştı hatta biraz dışından ama duymamış gibi yapmıştım
normalde demem ama sırf o gün öyle dedim diye kadının tavrı üzerine sanki babasını öldürmüşüm gibi davranması

Bay mak = bayan kişi baydıran bıktıran anlamsal olarak kadını hak etmiyor

Geri