Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
abi nerde yaşıyorsun mübarek. bize de kontenjan ayirsan..klima 24 saat kapanmıyor işe gitmeden evvel aracı çalıştırıp 5 dk bekleyip öyle binip cikiyoruz biz.. Sabah 8 akşam 10 arası hep böyle. düşün ki balkonda vantilatör çalışıyor..Esiyor hatta akşamları üşütüyor.Geceleri işyerinde elektrikli soba kullanıyoruz;d nem yok,terleme yok;d yazın geldiğini pek anlamadım
Mesajını görmeden aynısını yazmak da ne bileyim kalbe kalbe karşı derler de inanmazdım sjsjsjsjGünaydın ahali..
Kardeşim burası denize 60 km uzaklıkta ve rakımı yüksek bir ilçe.İçeride kaldığı için nem yok.Kuru sıcak oluyor ama beni rahatsız etmiyor.Uzun süreli yaşanılacak bir yer değil ama az hava alcam dersen gel beklerim;dabi nerde yaşıyorsun mübarek. bize de kontenjan ayirsan..klima 24 saat kapanmıyor işe gitmeden evvel aracı çalıştırıp 5 dk bekleyip öyle binip cikiyoruz biz.. Sabah 8 akşam 10 arası hep böyle. düşün ki balkonda vantilatör çalışıyor..
Biz seni yine de hemen çözeriz Serçeee.Yeni nickim delidolubolu ahaha
😒yooobu hafta bitse ya
neden yoo
Niye bitsin dur daha ortasındayız haftasonunu hiç sevmiyorum sıkıcı......neden yoo
niye be haftasonu iş yok bide ayın ilk haftasında ben çok çalışıyomNiye bitsin dur daha ortasındayız haftasonunu hiç sevmiyorum sıkıcı......
Az çalış....niye be haftasonu iş yok bide ayın ilk haftasında ben çok çalışıyom
ne kadar para atıcan bana xd
döv hemen , bazı insanlar şiddetten anlarşu klima kullanmayı bilmeyenlerle mücadelem tam gaz devam ediyor. her gün her gün baş ağrısı.. makul derece ve orta seviye fan ayarıyla kullanmayı öğretemedik şu millete.
*Anirtma, de...şu klima kullanmayı bilmeyenlerle mücadelem tam gaz devam ediyor. her gün her gün baş ağrısı.. makul derece ve orta seviye fan ayarıyla kullanmayı öğretemedik şu millete.