Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kuş'u kediler kapar.İyiki minik süs köpeğim yok ona bişey olsa senelerce üzülürüm o yüzden hayvanlari sahiplenmiyorum bu duygumu yeni öğrendim o halde sadece kuş....
Kaptı iso muhabbet kuşuydu şimdi sultan papağanı aldık dikkat ediyoruz kedi kapmasin diye 🙂Kuş'u kediler kapar.
Bizim de vardı çocukluğumda. Oradan aklıma geldi birden.Kaptı iso muhabbet kuşuydu şimdi sultan papağanı aldık dikkat ediyoruz kedi kapmasin diye 🙂
Lila olup lila rengi olsam ya keske lila olup yesil rengim pfs
bi ara dertleşeliiimBen bazen vazgeciyorum Onurcan, napmak lazim 😒
bu sefer ciddiyim ama şaka yapmadım.güldürdü yine
Lila olcaksam o da Kabul Abi sjsjsjsÇilli olup Çilli rankı verseler sana daha guzel olmazmı .
Lila olcaksam o da Kabul Abi sjsjsjs
Mümkünse olmasın ya tirstim gibi gibi ben Simdi
herşey yolundamı canooo ?Ay çok yorgunum 😮💨
Yolunda yolunda sağol tur rehberliğine başladım da turist gezdiriyorum 😁herşey yolundamı canooo ?
Amman beden yorgunluğu bir şekilde geçer kafa yorgun olmasın cansın Rabbim kolaylık versin.Yolunda yolunda sağol tür rehberliğine başladım da turist gezdiriyorum 😁
Amin cümlemize,🙏🏻Amman beden yorgunluğu bir şekilde geçer kafa yorgun olmasın cansın Rabbim kolaylık versin.