Sevdiklerimin üzülmesine gönlüm el vermedi 😁 hha neyse de benim kız kahrolur valla dddinşallah dağılırlar hha seviyorsa hemen dağılsınlar hahha![]()
Ölüyorum diyorum manifest di'Yosun.😢
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevdiklerimin üzülmesine gönlüm el vermedi 😁 hha neyse de benim kız kahrolur valla dddinşallah dağılırlar hha seviyorsa hemen dağılsınlar hahha![]()
Dağılamazlar fjjfjManifest sevmeyip günde bir milyon kez maruz kalan ben inşallah dağılır da kurtulurum diyorum hepsi grubunun darısı onların da başına dd ayy bide benimkine göre ben süheda' ymışım🤦🏻
Hepside sözleşmeli değil miydi 🙄Dağılamazlar fjjfj
sözleşme detayları paylaşılmıştı. Sevr anlaşmasının modern hali kfjfjf
10 yıllık sözleşmeleri varmış. Evden çıkışlarında bile kurucusundan izin almak zorundalarmış fjjfjf
Senin kizin da sevecek grup mu bulamadi hahahaSevdiklerimin üzülmesine gönlüm el vermedi 😁 hha neyse de benim kız kahrolur valla ddd
Ölüyorum diyorum manifest di'Yosun.😢
Oha ne ya bu ? Evlilikler bile daha kısa sürüyor artık 😂Dağılamazlar fjjfj
sözleşme detayları paylaşılmıştı. Sevr anlaşmasının modern hali kfjfjf
10 yıllık sözleşmeleri varmış. Evden çıkışlarında bile kurucusundan izin almak zorundalarmış fjjfjf
Sorma az önce bile dinledik 🤦🏻Senin kizin da sevecek grup mu bulamadi hahaha
Allah yardımcın olsunOha ne ya bu ? Evlilikler bile daha kısa sürüyor artık 😂
Sorma az önce bile dinledik 🤦🏻
Onları bilmiyorum. Sözleşme detayları baya kötü idi. 10 sene yazıyordu. Ve baya ağır o şartlar bence. Doğru mu tabii bilemiyorumHepside sözleşmeli değil miydi 🙄
İyiyim galiba ablası sen nasılsın.Buralardayım.@Özlem naber abla nasılsın
nerelerdesin ?
İyiyim galiba ablası sen nasılsın.Buralardayım.

Seni şöyle alayım kızımın yanına ddd bakalım seninki neler dinleyecekAa melis fis kara kedi ben de dinliyorum, apt da dinlerdim ama bıktım jfjf
Seni şöyle alayım kızımın yanına ddd bakalım seninki neler dinleyecek