lanemoje
Gümüş Üye
Güne çok kötü başladık.Umarım toparlanırız.
Selam olsun
Hayır mıdır 🤔
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güne çok kötü başladık.Umarım toparlanırız.
Selam olsun
İşte birisi hata yapmış.Benim de kontrol edip düzeltmem gerekiyordu.Gözümden kaçtı.O yüzden kafayı taktım.Hayır mıdır 🤔
İşte birisi hata yapmış.Benim de kontrol edip düzeltmem gerekiyordu.Gözümden kaçtı.O yüzden kafayı taktım.
Öyle tabi sağlık olsun.Teşekkür ederim : )Neyse, herkes iyiyse saglikliysa yapcak bisey yok, canim sagolsun de geç bunda da vardir bi hayir 🤗
aman ne olacak 1 yıllık gruplar üzmez bizi devrilmeleri hjapflksfşldfManifest sevmeyip günde bir milyon kez maruz kalan ben inşallah dağılır da kurtulurum diyorum hepsi grubunun darısı onların da başına dd ayy bide benimkine göre ben süheda' ymışım🤦🏻
Biz değil de çocuklar çok üzülecek 😢aman ne olacak 1 yıllık gruplar üzmez bizi devrilmeleri hjapflksfşldf![]()
Hayir ben üzüleceğim, ok?Biz değil de çocuklar çok üzülecek 😢
alışırlarBiz değil de çocuklar çok üzülecek 😢
Tamam sen ve kızım hatrına kapanmasın ya ağlama tamam 😁Hayir ben üzüleceğim, ok?
Adfdg cok fazla yorum yapmak istemiyorum malum bebem var benim... o da ergenlige girecek fln.. sfdgd:d“Dün Konya’ya gittiğimiz için Travestinin gelmesi çok garip gelmiyor” ne demek
inşallah dağılırlar hha seviyorsa hemen dağılsınlar hahhaTamam sen ve kızım hatrına kapanmasın ya ağlama tamam 😁