Lila
Platin Üye
Kelimecansın kardeşim
enişteden öğrendinmi kürtçeyi
Ögretiyor Ama aklinda kalana
Senin icin de gecerli canimsiniz benim :-)Myself Ender i kıskandı..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kelimecansın kardeşim
enişteden öğrendinmi kürtçeyi
Senin icin de gecerli canimsiniz benim :-)Myself Ender i kıskandı..
Kelime
Ögretiyor Ama aklinda kalanagecen kardesinin kaynanasi ile görüstüm. teyze tek kürtce biliyor sjsjsj bütün kelimelerim uctu gitti sjsjsj
Senin icin de gecerli canimsiniz benim :-)
Linç yemeyeceksem eğer Travis Scott adını ilk defa duyuyorum ve kendisini de ilk defa görüyorum. İstanbulda konser vermiş ve bileti 30.000 TL’ymiş. Bu adam dinleyenlerine 30.000 TL’lik ne verebiliyor diye düşündüm sadece. Ama üşendiğim için herhangi bir şarkısını da açmadım. Yine de bu adamın konserine 30.000 TL vermenin gerizekalılık olduğu konusunda netim.
Linç yemeyeceksem eğer Travis Scott adını ilk defa duyuyorum ve kendisini de ilk defa görüyorum. İstanbulda konser vermiş ve bileti 30.000 TL’ymiş. Bu adam dinleyenlerine 30.000 TL’lik ne verebiliyor diye düşündüm sadece. Ama üşendiğim için herhangi bir şarkısını da açmadım. Yine de bu adamın konserine 30.000 TL vermenin gerizekalılık olduğu konusunda netim.