İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Kız sen normal türkceyi zor biliorsun.
En güzel kendı bildiğin unutma

Kelime
Ögretiyor Ama aklinda kalana:) gecen kardesinin kaynanasi ile görüstüm. teyze tek kürtce biliyor sjsjsj bütün kelimelerim uctu gitti sjsjsj

Senin icin de gecerli canimsiniz benim :-)

Linç yemeyeceksem eğer Travis Scott adını ilk defa duyuyorum ve kendisini de ilk defa görüyorum. İstanbulda konser vermiş ve bileti 30.000 TL’ymiş. Bu adam dinleyenlerine 30.000 TL’lik ne verebiliyor diye düşündüm sadece. Ama üşendiğim için herhangi bir şarkısını da açmadım. Yine de bu adamın konserine 30.000 TL vermenin gerizekalılık olduğu konusunda netim.

Linç yemeyeceksem eğer Travis Scott adını ilk defa duyuyorum ve kendisini de ilk defa görüyorum. İstanbulda konser vermiş ve bileti 30.000 TL’ymiş. Bu adam dinleyenlerine 30.000 TL’lik ne verebiliyor diye düşündüm sadece. Ama üşendiğim için herhangi bir şarkısını da açmadım. Yine de bu adamın konserine 30.000 TL vermenin gerizekalılık olduğu konusunda netim.

Aç şarkılarından birini duymuşsundur kesin bir yerde…

"Kelimeler kuşlar gibidir" dedi. "Kitap yayınladığında kafesteki kuşları özgür bırakmış olursun. İstedikleri yere gidebilirler. Yüksek duvarları aşıp engin mesafeleri kat ederek soyluların malikânelerine, çiftlik evlerine ve işçi kulübelerine konabilirler. Bu kelimelerin kime ulaşacağını, kimin kalbinin onların tatlı şarkılarına meftun olacağını asla bilemezsin."

Gökyüzünde Nehirler Var - Elif Şafak

Geri