İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
:d
Onun zamanında neler olacak kim bilir:d ama benim sevdiklerimle de tanıştıracağım, ben de kendi anne babam sayesinde birçok şarkı ile tanışmıştım:d mesela şey, babamın listesinde hala durur -takalar geçiyor allı yeşilli:d bu şarkı çıktığında babam benim yaşımdaymış… ve ben dinliyorum çok severek adamın bütün şarkılarını. Sana gelsin:*

Bende kendi listemden çalıyorum ona sevdiği bir kaç tane var ama işte jenerasyon farkı

Bugün 2.6 is den eve yürümece..
Tatar kiziyim oglum Ben inat ettim hayatima spor sokmaya .. es bozuntusu kilolusun dedi ..
Eylüle kadar suanlik hedef

Acik yaz yahu. Dusunduruyorsun beni

Su son biten olaylarmi.? Yaw git herkes duymus ogrenmis ben forumda sonradan duyuyom lol xdd
Hangi olay..
Haberim yoktu bir şeyden.. 10 avro kaybetmişsin, onu geri bulmuşsun ona hayırlı olsun dedim..
Öyle dediler :)

Bugün bazı çiçekli sokaklardan yürüyerek geçtim. Her adım başı ayrı bir çiçek kokusu. 2021 yılından bu yana koku ve tat alma duyuları neredeyse sıfır. Fakat bugün sağlı sollu çiçeklerle bezenmiş sokaklar bana yeniden kokuyu hatırlattı. Galiba çiçekler ve onların kokuları bu dünyadaki en güzel detaylardan bazıları. Nefes almak çok güzel.

Geri