İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
mlhscds nickli hanım arkadasimiz enteresan bir kişilik. bi bakiyorum gecenin üçünde yıllar önce attığım bi posta şok emojisi atmis. nerden buluyo o konunun milattan önceki sayfasini, oralarda ne işi var, niye gitmiş oralara bilmem.

Gecenin 3'un de oylesine foruma girince karsima cikan yeni mesajlarda/ guncel konularda yapilan yorumlari tek tek okuyup duruma gore tepki verdigim icin ben neden simdi enteresan 1kisilik oluverdim? 🫣

Gerci enteresan olmam icin gecenin 3'unde millattan onceki sayfalarda gezinmem gerekmiyor, halihazirda oyle oldugum icin oyle, evet...adfgahaha

Okumayi seviyorum ben; karsima cikan/denk geldigim icerikleri okurum. 🫠
Buna karsin cogunlukla tepkili okurum, bazi zamanlarsa tepkisiz... Insaallah rahatsiz etmedim/etmiyorum... Rahatsiz etmeyi istemem, rahatsizlik verdiysem tepkisiz kalirim.🥲

mlshc hanım mı…

Ama bunu diyen 2. Kisi oldunuz... 🫣
Disil enerjim de iyidir aslinda ama... asdffda
Nasil oyle 1izlenim biraktim?, merak ettim dogrusu... asfggs

hayir neden rahatsiz olayim kıymetli kardeşim. insan 1243 sayfalık bir forum konusunun 123. sayfasindaki postuna şaşırma tepkisi atılmasından neden rahatsız olsun :D

Antalya'daki her şey dahillerin otel büyüklüğündeki mutfakları geldi aklıma. Kasap kısımlarında giyotin falan olanlar.

Amele bir beyaz yakalı olarak beleş mesai yapıyorum.Derin bir iç çekiş..

Pedikür yapmam lazım
Ayaklarım iğrenç görünüyor

Vay be insan kovalamayı öğrendim bugün dükkanda klimayı açmadım entel bir ablamız var çok konuşmadı ay kafam ağrıyor yok şu yok bu klimayı açsaydin iyi olurdu bilmem ne..
Dükkan benim sef benim simdilik sjsjsj
Kimsenin tribini cekemem ..
Cok Uzun kalmadi sohbet de olmadi mis gibi
Bu ara cok gördüm bence onu biraz ara İyi olcak yoksa bir dalacam sjsjsj

Geri