İyiyim yavru ceylan, hayat koşturmacası devam ediyor.Naptin guzum. Cukur ovanin yegane singleiiiii
Asıl sen ne yapıyorsun, sürekli söyleniyorsun.. bir şey diyen varsa söyle geleyim..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyiyim yavru ceylan, hayat koşturmacası devam ediyor.Naptin guzum. Cukur ovanin yegane singleiiiii
Ben su an cevabini veriyorum ahahj. Millet tilkiyken kurtla oynamaya calisiyo. Onemsizxİyiyim yavru ceylan, hayat koşturmacası devam ediyor.
Asıl sen ne yapıyorsun, sürekli söyleniyorsun.. bir şey diyen varsa söyle geleyim..
Sarki soyledigimiz konu nerdeydi yaa biraz sarki paylasalim xdr
vatan sana emanet, rahat uyuyoruz ona göre.çok güzel, keyifli..... bugün ne giyicem derdi yok kamuflajı giy çık....... bugün ne yapacam derdi yok mıntıkanı yap git....... hayatım hiç bu kadar kolay olmamıştı......
uyuyun uyuyun ben de rahat uyuyorum, klima var koğuşta serin serin ohhh.......vatan sana emanet, rahat uyuyoruz ona göre.
klima diyor ya.. biz musluktan akan su bulamıyorduk. mazotla çalışan sahra ısıtma sistemleri kuruyorlardı : /uyuyun uyuyun ben de rahat uyuyorum, klima var koğuşta serin serin ohhh.......
Ohaa bayağı yaşlıymışsın o zaman üzücüklima diyor ya.. biz musluktan akan su bulamıyorduk. mazotla çalışan sahra ısıtma sistemleri kuruyorlardı : /
böyle deyince de olmadı. askeriyenin yetersizliği diyelim.Ohaa bayağı yaşlıymışsın o zaman üzücü
böyle deyince de olmadı. askeriyenin yetersizliği diyelim.