İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 18 gün önce görüldü
Cok sansliyim ki isyerim ormanlik alana cok yakin. Yuruyus bile iyi geliyor molalarda. Ama malum surekli yagmur yagdigi icin ara vermistik
Norvec’te yakisikli cocuklar, tshirtlerini cikartip gunesleniyorlardi boyle gunesli gunlerde Nilu.p Hey gidi hey, six pack’li erkekler guneslensin bol bol :d

Arabamin kontratini imzaladim, parasi hesabimdan kesildi ama ortada araba yok. Beklemesi sinir bozucu...

Şu tip paylaşımlar son zamanda karşıma sık çıkar oldu. Küfür edip tokat manyağı yapasım geliyor;

Dördüncüsü ne ara çıktı bunun… ilk 3’ünün de okunmasını şiddetle tavsiye ediyorum : ddd

bir ara üçünü bulmak için çok uğraşmıştım, hiçbir yerde yoktu. daha sonradan basımı oldu da alabilmiştim. bunu ne zaman alabileceğiz kim bilir.

bir ara üçünü bulmak için çok uğraşmıştım, hiçbir yerde yoktu. daha sonradan basımı oldu da alabilmiştim. bunu ne zaman alabileceğiz kim bilir.
Deseydin yollardım sana ben. Ama şimdi nereye koydum kim bilir : dd

İsteyen varsa ve bulabilirsem yollayabilirim.

kedilerin tüylerini dökmeyi bıraktığı bir evre var mı yoksa ömrümün sonuna kadar her gün boğazıma kilo kilo pişmaniye tıkanmış gibi, üzerime tonlarca pişmaniye fırlatılmış gibi mi yaşıcam? büyüyor diye döker döker diyerek ikna ediyordum kendimi ama yanımdan geçerken “kıızzz nereye zilli” desem nefesimden tüyü uçuşuyor… komple kazıtıp bi rahatlatasım var ama o da psikolojilerini bozuyormuş herhalde. bi senin psikolojin var zaten…

Geri