İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Geçenlerde arkadaşlarla buluştuk. Bi tanesinin evlilikle alakalı anne-baba tarafından sorunlar yaşadığını biliyorum. Ve son zamanlarda da sigaraya başladığını, hatta günde bi kaç paket içtiğini duymuştum. Kızcağız iyice zayıflamış, incecik, kupkuru kalmış. Ya dedim şu sigarayı bırak iyice kısa parliamente benzemişsin...

Bi kaç saniye sessizlikten sonra hepimiz güldük. Öyle anlatmak istedim. Bunlar hep anı, toruna, şeye

Uyumamak icin kendimi zor tutuyorum yav bu issizler nasil yasiyor acaba

konuşanlar izliyordum eskisi kadar sarmıyor artık eski bölümler daha komikti .s

G-rsel-2024-04-30-saat-16-59-50-2098d9b7.jpg

Dünya yalan söylüyor albümü çıkalı tam 20 sene olmuş. Muhtemelen türkiyenin tüm rock müzik tarihinde çıkan en iyi albüm. Pentagram’ın Unspoken albümü ile birlikte benim için de bambaşka bir anlamı olan albüm.

Asla eskimedi hiçbir şarkısı. Madem bugün 20. Senesi ben de muhtemelen hayatımda en çok dinlediğim şarkıyı (bizzati albüm kaydını) şuraya iliştireyim.

stres, üzüntü ve soğuk midenin baş düşmanı gerçekten. dün sabah karın ağrısı ile başlayan mesaim, bugün mide ağrısı ve bulantısına dönüşerek devam ediyor. insanın ağrısı neredeyse canı oradadır dedikleri şeyi yaşıyoruz. @yatacakyerinizyok un dişi ağrıyor, @yarchitecten 3 saattir kavanozu açamıyor...... belki de nazara gelmişizdir.... kim bilebilir.dkjfgh
10 gün elimi kestim dikiş attılar rapor aldım, perşembeden bu yana diş yüzünden raporluyum, bu perşembe diş çektirmeye gideceğim al sana bi’ 10’gün daha rapor. Yattığım yerden maaş alacağım cmcnfnfkjffjjf

BARDAĞIN DOLU TARAFINDAN BAKMAZSAM O BARDAĞI KAFAMDA KIRICAM ÇÜNKÜDEN…………..

getir yemek üzerinden sipariş verir vermez bir dakika içerisinde sipariş teslim edildi olarak bildirim geldi. bir buçuk saattir yemeğim için mücadele verdim : /
beş müşteri temsilcisiyle yazışma yaptım, biri gidiyor biri geliyor. klasik cevaplar. bir dakika içerisinde ışınlanmayı bulmadıysanız bunun teslim edilme imkanı yok diyorum, kuryemiz sizi rahatsız etmemek için kapıya bırakmıştır kapınızı kontrol eder misiniz diyorlar. lanet olsun dedim bıraktım bu işin peşini. kuryeye güzel bir mesaj yazıp puanladım. bu saatten sonra getirseler de yenmez zaten. o mesajdan sonra içine mi tükürür ne yapar bilemiyorum.

sarılma emojisi var ama kimseye sarılasım yok…….
ogiyy ağzı fermuarlı emojiyi de ekletsene…

Kısalmış burası, yeni fark ediyorum.

martha’nın hayat hikayesiyle devam sezonu olmasını da çok çok isterdim.
benim dileklerimin frekansları yukarıda bir yerde çarpışan jüpiterle merkür'ün arasında kalmış olacak ki, gerçek hayatta martha olduğunu söyleyen fiona harvey netflix'e dava açacakmış... gazetenin haberine göre de fiona daha önce de iki siyasetçiyi taciz etmekle suçlanmış. netflix olur da dava falan açılırsa, fiona'nın üstün dereceli avukatlığından, dizideki karakterden sonra ölüm tehditleri almasına kadar olan bütün süreci dizi yapmayı teklif etmeli. belki de hepsi iyi bir pr çalışmasıdır tabii, tivitırdan darlamalar falan olsun. izleyip görelim. bi de ekşi sözlükte martha'yı canlandıran jessica hanımı bizim yemek tarifleri kanalı olan ''sütlü mutfak'' hanıma benzetmişler sjhjh, hastasınız siz ama doğrusjhj.

Geri