Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amerika’daki universitelerde gosteriler artmaya basladi. Polis, baskilari artiriyor. Bakalim durum nereye evrilecek…
Büyük Felaket: Asit Yağmuru olabilir .Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
Benzemiyor sanki animsadigim kadariyla ama izlicem belki budur. Teskler KimBüyük Felaket: Asit Yağmuru olabilir .
Rica ederim efendimBenzemiyor sanki animsadigim kadariyla ama izlicem belki budur. Teskler Kim
Olaylar buyur gibi geliyor. Los Angeles’ta Israil taraftarlari, Filistin icin gosteri yapanlara saldirmis. Baris icinde yapilan gosterileri, sanki sorunlu taraf gibi gostermeye calisacaklar belli ki.Gün aşırı öğretim üyelerinin ve tabii ki öğrencilerin de gözaltı haberlerini okuyorum. Ben de gidişatı merakla takip ediyorum. Gidişat ve sonraki süreçle ilgili bir öngörün var mı?
Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?
The Rain
+1 dündeyim halaUyumadım hâla