İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
O bölüme yeni konu açarken şöyle seçim yapabilirsin;

IMG_5039.jpeg

CEVAP: biz soru sorduklarını anlayamıyor muyuz da başına kocaman “SORU” ibaresi ekleniyor, kırıcı… neyse futbolcu ve yıldız düşünsün, bize ne…

arkadaşın çocuğu seneye birinci sınıfa başlayacak. okul yönetimiyle görüşmüşler, devlet okulunun kayıt için istediği para 150 bin. o da öğretmen tanıdığı indirimiyle. 200 bin lira kayıt parası alıyorlarmış. bu bildiğin yolsuzluk, buradan para yiyorlar. veren, alan herkes bu duruma sessiz kalıyor. çok ilginç.

öğretmen seçersek ek ücret daha alıyorlar, kaydın düşmüyorsa gideceğin okula işte o zaman veriyorsun bu paraları

Bir söz içimden geçiyordu.
Hepinize paylaşayım dedim.

İçkiyi kendine yakıştıran bir tip olmuştum her zaman, ruhani güçlerin yapma dediği ne varsa yaptım. Mektuplar yazdım kimseye ulaşmayan, gözyaşları döktüm hiçbir göze ait olmayan. Şimdiyse; ölüyorum, yaşamın en keskin kenarından kendine "insanım" diyenlerin üstlerine atlayarak. Var gücümle eyleme geçirdim içimdeki bütün kötülükleri, öyle! Beni görenler iflah olmayacağımdan emindi. Mutluluk sebeplerimden biridir; iflah olmayacağımdan emin kişilerin günün birinde benim gibi olmaları. "İhanetin misillemesi ihanettir" kişiler yer değiştirir lakin. Benim, sana eylemleştirdiğim ihanet bir başkası tarafından bana misliyle geri döner. Bazen kötülük yaptığım insanın ruhu, bana kötülük yapacak olan insanın ruhuyla yer değiştirdiğini düşünürüm, pazartesi sabahında yüzüne bakmadığım insanın ruhu cuma gününde bana bakmasına muhtaç olduğum kimsenin bedenini işgal ederek engelliyordu yüzüme bakmasını. Herkesin duasını aldığı birisi vardır şu dünyada, örneğin; bir hayırlı evlat annesinin duasını alır, yolda yardıma muhtaç birisinin duasını alan vardır mesela ya da tanıdığı kimsenin duasını alanlar var arkasına. Öyle insanlar var ki yaratıcının tüm meleklerini toplamıştır arkasına ve almıştır bütün güzel duaları. Benimse kir, çünkü kirli ruhumun her zerresi. Annemin duasını belki alırım... Bunlar dışında kimsenin duasını alacak kadar temiz kalmadım, kirlettiler beni ve üstlerine yapışmamdan korktular. Sokak ortasındaki su birikintisinin çamura dönüşmesi gibi, kimse yapışmasını istemez o çamurun pantolonuna. İşte öyle kirlettiler o su birikintisini üstüne basa basa, tek tesellim; ruhumun pazartesi günü yapılanlara cuma günü başka bir bedende misilleme yapması. Son olarak, aldığım tek kayda değer dua şeytanın duasıydı. Şeytanın bile duasına muhtaç kalacaksınız üstünüze yapışmasını istemediğiniz kirin temizliğinden ötürü.
Les litanies de satan

@Oggy sana değil yonetime lafım. Kızma hemen yahu nfnfnnf

öğretmen seçersek ek ücret daha alıyorlar, kaydın düşmüyorsa gideceğin okula işte o zaman veriyorsun bu paraları
aynen öyle de sözde katkı payı adı altında istenilen bu miktarlar çok saçma değil mi? ek temizlik görevlisi, temizlik malzemesi, o, bu, şu diyorlar ama toplanan para bunlar için çok çok yüksek. ticarethane resmen.

aynen öyle de sözde katkı payı adı altında istenilen bu miktarlar çok saçma değil mi? ek temizlik görevlisi, temizlik malzemesi, o, bu, şu diyorlar ama toplanan para bunlar için çok çok yüksek. ticarethane resmen.

daha neler neler var , bunlar fragman kayıt için olan şeyler
semte göre değişiyor bir de, okulun lokasyonu veli profili falan filan

Test için Kime sarılsam ?
Denize düşen yılana sarılır diyip malum kişi ye mi kjkjkjkhkh

ayy buldum ahahsga döngüsel müsaden var mı bekarım korkma kjkjkjj

Kıskanma malum kişi bir gün denize düşersem söz sana sarılacam kjkjj

stres, üzüntü ve soğuk midenin baş düşmanı gerçekten. dün sabah karın ağrısı ile başlayan mesaim, bugün mide ağrısı ve bulantısına dönüşerek devam ediyor. insanın ağrısı neredeyse canı oradadır dedikleri şeyi yaşıyoruz. @yatacakyerinizyok un dişi ağrıyor, @yarchitecten 3 saattir kavanozu açamıyor...... belki de nazara gelmişizdir.... kim bilebilir.dkjfgh

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri