Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşın çocuğu seneye birinci sınıfa başlayacak. okul yönetimiyle görüşmüşler, devlet okulunun kayıt için istediği para 150 bin. o da öğretmen tanıdığı indirimiyle. 200 bin lira kayıt parası alıyorlarmış. bu bildiğin yolsuzluk, buradan para yiyorlar. veren, alan herkes bu duruma sessiz kalıyor. çok ilginç.
Yok gördüm de yani düzeltebilmeleri lazım onu ondan. Sen mutluysan sorun yok. <3cano, görselini ben önerdim sfkcskfk iphonedakinin aynısı.......![]()
32x32 boyutunda önerilere koy, chelt beycim ekliyor.....Ekli dosyayı görüntüle 96917
bence bunu da ekletmelisin, ben kaç kere dedim olmadı... sen dediğinde oluyor...
gerçi ben öneri kısmında dememişim forumun ortasında demişim, benim ayıbım...

Emoji işlerine sorman gerekiyor onuKızgın emojinin üzerine kızdırılmış yağ mı dökülmüş büzzük gibi o ne
aynen öyle de sözde katkı payı adı altında istenilen bu miktarlar çok saçma değil mi? ek temizlik görevlisi, temizlik malzemesi, o, bu, şu diyorlar ama toplanan para bunlar için çok çok yüksek. ticarethane resmen.öğretmen seçersek ek ücret daha alıyorlar, kaydın düşmüyorsa gideceğin okula işte o zaman veriyorsun bu paraları
aynen öyle de sözde katkı payı adı altında istenilen bu miktarlar çok saçma değil mi? ek temizlik görevlisi, temizlik malzemesi, o, bu, şu diyorlar ama toplanan para bunlar için çok çok yüksek. ticarethane resmen.