EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
ben mutlu oluyorum ama :p
Üclü rakam da görürsem ben üzülürüm abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üclü rakam da görürsem ben üzülürüm abi
@RK baş kelimesini bas olarak yapar mısınız gözüm oraya takılıyor sürekli
asıl bomba haberden haberin yok....rk üç beş arkadaşını getirdi ya, onlara rezil olmamak için güzelleştirme, yenileme yapıyor. yoksa bizi umursadığından değil.
durum şu
onlar cok cabuk 54635463 kişi oluyorlar banlayamam.. plesk bu plesk.. git uyu basımıza iş aldırmaNato için suçluları tutukluyorlardı ya @RK sende plesk’i banla bence
Sen daha büyüksün forum seninonlar cok cabuk 54635463 kişi oluyorlar banlayamam.. plesk bu plesk.. git uyu basımıza iş aldırma![]()
siz olayı anlamamıssınız tamam da bu olaya plesk muhalefet olmadı ki. bi olsa sabaha çözülecek..Plesk haklı… yıllardır engellediğimiz üyeler yazdıklarımızı okuyamasın diyoruz oralı olmuyorlar… peş peşe mesaj yazma süresi kaldırılsın diyoruz, gülüp geçiliyor… bas konuş özelliği getirmek daha zor… basit şeyler istedik diye mi bu umursamamazlık….. ya da nickimiz süleyman olmadığı için mi…