~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
“Unutmak”
Biliyor musun? Ne zordur sihrini kaybetmiş bir kelimeden medet ummak!

Bir gün, birbirimizden uzakta gerçirdiğimiz bütün günlerin acısını çıkarırcasına yan yana mutlu olalım...

Bir insanı severken en yakının olarak değil, en uzağın gibi göreceksin. Sürekli ona gitmek isteyecek, ama varamayacaksın. Her gün yeni bir güzelliğini keşfedecek, her gün biraz daha onda kendini arayacaksın...
Serkan Özel // Kapalı Gişe Yalnızlık

Gidiyorsun! Ve bu gitmek "bizi" bitirecek.
Ama yine de bu gidişi,n güzel yanları yok değil.
Öyle ya, gitmek için önce benden geçmen gerekecek.
/Serkan Özel/

Aşk dediğin ay ışığını görmek değil, belki de ay ışığından geriye kalan karanlığı kabul edebilmektir. Aşk dediğin bir beklenti değil, belki de birini beklemektir. Belki de aşk dediğin alttan aldıkça, üstünü beklemekten vazgeçip akşamüstü içine çöken acıları kabullenebilmektir...

Henüz üflememiş ise rüzgâr geçmişin külünü, vakit daha göstermemişse hüznü ve ayrılık yapmamışsa yüzsüzlüğünü, sevmeli; delice ve olabildiğince...
Serkan Özel // Canın Sağolsun

Gece seni uyanık tutuyorsa,
içindeki yalnızlığı uyutamadığındandır.
Ama o gece sabaha varmıyorsa,
içindekini unutamadığındandır.
Serkan Özel & Kapalı Gişe Yalnızlık

Seninle tek bir fotoğraf karesine sığdırılmış hayatları, belki de küçük bir tebessümle hatırlanan güzel günleri geride bıraktık. Bazen kış ayazına şahitlik eden bir şehir kadar soğuk cümleler duydu kulaklarımız, bazen de yaz yağmuru gibi döküldü gözyaşlarımız. Gelmeyecek olan ne varsa, onu beklemeyi öğrendik seninle. Ama en çok da ayrılığa sevdirdik kendimizi. Senin gidişinden tut da, benim bir daha gelemeyecek olmama kadar... En çok ayrılık sevdi bizi, tıpkı benim seni sevdiğim gibi...
Serkan Özel //

Nasıl desem böyle değişik bir çekim gücü... Karşı koymayı düşünmek bile haksızlık... Teslim olmaktan başka seçenek yok...

Seni ağlarken görmelerine izin ver. Ama seni ağlatanların bir daha seni görmelerine izin verme...

Gönlümdeki aşk kapısı gözlerine sonuna kadar aralık
Ey yâr içimdeki bu hezeyan biter mi dersin bu Aralık.

Aşına ekmeğine ..
Kahrına Karanlığına ..
Özlemine umuduna kat beni ..

___Ahmed Arif___

Doğru yol seçtiklerimiz değil,Bazen de vazgeçtiklerimizdir...

Bir gün öyle bir utanacaksın ki kendinden; kendi yüzüne bile bakamayacaksın kendin yüzünden...

Tut ki zamanı çalınmış bir saatçi gibiyim senin için. Tut ki karanlığı siyahlar içinde kalmış bir yıldızım senin için. Ne fark eder? Hangi güç artık benimle arası bozulan saati düzeltebilir ya da hangi gündüz huzuru geceye devredebilir? Veya bu hayat kargaşasında senden başka kime mutluluk denebilir, kim bilir...
Serkan Özel /

Ne zaman sana ayaklansa yüreğim, başkalarına sığınarak bastırdın beni. Ki biliyorum; bir iç savaşta değil, yokluğumla barıştığında kaybettin beni...
/Serkan Özel/

Gözlerin midir yaşamak için sebep...
Yoksa yaşamak için sebep midir gözlerini görmek?
Tek bildiğim: Aşk...
Sadece gözlerinin güzelliğine verilmiş bir isim demek...
/Serkan Özel/

Geri