~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2607 gün önce görüldü
Ve sonra gülümsedin... Bir kez daha terk etti beni her yanımı acıtan acı, son oldu hüznün kapımı çalışı... Sonra durdum düşündüm de, gülüşünde yıllardır beklediğim yarınlar vardı...

Beni yanlış anlama! İsyanım yok Yaradan'a.
Benim isyanım yeryüzündeki yasalara.
Keşke insanlığı öldürmek de suç sayılsa...
Serkan Özel // Canın Sağolsun

Ve ben sana ait olmayan bir yalnızlığı sevdim diye, önce ruhum iç sesimden utandı, sonra da ecel terim gözyaşlarıma karıştı. O an anlamadım ki benimle senin arandaki fark bir adım kadardı. Sen o adımı içinden atarken, bana da uçurumun kenarı kaldı...

lhwn5.jpg

boyle bisi olsa- kalbimi cikarip elime alsam, uzerine boyle hoscakal yazsam denize firlatip atsam. bi daha kimseye guvenecek baglanacak inanacak kalbim olmasa.. ne iyi olurdu...
guzelmis paylasimlariniz.. :sana:

boyle bisi olsa- kalbimi cikarip elime alsam, uzerine boyle hoscakal yazsam denize firlatip atsam. bi daha kimseye guvenecek baglanacak inanacak kalbim olmasa.. ne iyi olurdu...
guzelmis paylasimlariniz.. :sana:

Aynen öyle ama yinede bile bile tekrar güvenmiyormuyuz işte acı olanda bu olsa gerek :)

begenmene sevindim tşkler :tatlı:

İnsanlar seni kırmaktan korkmazlar. Ama sen kork! Çünkü yaradan var... Sahi kaç insan kırdın bugüne kadar? Ya da kaç insanın acısını tazeledin bu zamana kadar? Veya hiç acıdın mı, acıman gereken kadar? Unutma! Bugün hayat varsa, yarın da ölüm var...

Tut ki arşa çizilmiş mahzun yüzündür gece Tut ki aşkı yok sayan sonsuz hüzündür gece.

Dert etme iyiyim ben. Ara sıra mahşer ara sıra yaşama hırsı..

Bütün semte meydan okurken, Tek kişiye esir düşmektir Aşk.. <3

"Her şeyin fazlası zarar" derler ya hani; bensizlik de sana zarar verecek. Ama artık her şey için çok geç. Çünkü zararın neresinden dönersen dön, o yol artık benden geçmeyecek...
Serkan Özel // Kapalı Gişe Yalnızlık

Ben hep başka sevdim, zamanı gelince başkasını sevecek olanı. Biraz akşamüstünden çaldım onun için, biraz sabah ezanını bekledim sadece ona dua etmek için. Kokusunu rüzgardan sakındım, taze bir ekmek gibi ateşlerin içinden çıkarak ona mutluluk sundum. Yeri geldi papatyalara yalan söylettim, yeri geldi onu görmediğim günlerin özlemini bile görmezden geldim. Kim bu kadar kaderine yalan söyleyebilir ki? Ben söyledim. Bakma sen, ben seni çok iyi sevdim...

Öyle olur olmadık insanları kalp kafesine kilitleme. Kimse seni özgürlüğünden vazgeçecek kadar sevemez, sen bile... Aşk dediğin; bir kuşun mevsimlik göçüne benzer. Gideceği yer de bellidir, geldiği yer de.... Bu yüzden hiçbir aşkı ömürlük düşünme. Sadece doğru mevsimi, doğru insanla yaşa. Yoksa yazık edersin gözündeki yaşa...

"Sözlerin de zaman gibi, geri dönüşü yok.. Nedense pişman olmak için hep geç kalıyor insan."

-Kuzey Güney-

Belki kimse olmayacak senin gibi; ama sende olmayacaksın eskisi gibi.

Gerçekten seven insan hiçbir şeyi mazeret etmemeli. Seviyorsa söyleyebilmeli, söyleyemiyorsa sevmiyordur bitti!

Açık sözlü olmak iyidir iyi, en kötü ihtimalle sonradan kaybedeceklerini en başta kaybedersin.

Sebepsiz kırmaz insan sevdiğini, Ya sevdiği değilsindir yada insan..

Geri