~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
Notalar yine kulağımdan öptü dün gece. Sonra üstümü bir şiir alıp, uykuya dalmak için yattığım yatakta, alelade yazılmış mısralara sarılmış halde buldum kendimi. Daha noktası koyulmamış... Daha her şey bitmemiş diyen mısralar... O sıra güneş sıyırıyordu odamın perdelerini. Çoktan ölmüştü gece. Çoktan acı, günaydın demişti yeni bir güne. Ama sen yine gelmeyi unutmuştun. Ve sırf sen gelmedin diye, tenim sana terk edilmiş bir halde unutulmuştum...
Serkan Özel //

İçimdeki kuşları özgürlüğe bırakalı çok oldu.
Ve de satır satır herkese kendimi anlatmaktan vazgeçeli...
Sevmek mi?
Artık çok değil, yeteri kadar.
Seni de öyle, yetecek kadar.
Hepsi hepsi bu kadar...
Serkan Özel // Canın Sağolsun

Bir gün hayat "kırdığı" yerden soracak ama bensiz "yapıştıramayacaksın" cevabı.

Göz kapaklarının altında gizlediğin rüya bendim belki de... Ertesi sabahları umursamadan, hatta bu gecenin sende bir sonu bile olamadan... Beklediğim yerleri unutup, koynunda sabahlayan bir hayal kadar bile değer görmeden sevmekmiş senin için aşkın peşinden koşmak. Hâlbuki "kapatma gözlerini, üşürüm" demenin zorluğunu ezberleyeli çok oldu. Ve inan; yanımda uyanık kalmak senin dışında kimseye yakışmadı. Dur! Gitme hemen... Bu rüyanın sonu mutlu bitmeli... Uyandırma senin olmadığın bir dünyaya beni...
/Serkan Özel/

Şu saatlerde olamadığım yerlerdesin, biliyorum. Sana doğru yol almaya niyetlenen parmak uçlarımdan biliyorum... Ve kalp atışlarım, yanlış bir nota olduğunu söylüyor ayrılığın. Üstelik sonbahar da hüznü getirmiş gelirken. Yetmezmiş gibi soğuk duvarların gölgesi düşüyor hayallerimin üzerine. En çok da o sıra anımsıyorum eski hallerimi... Saat ise yarım kalmış bir aşkı işaret ediyor, tıpkı gecesi yarım olmuş bir gündüz gibi, sen gibi, ben gibi, tıpkı bir daha "biz" olamayacağımızı söyler gibi...
/Serkan Özel/

"Birini çok sevdiğinizde, size bin kere de yalan söylese yine herkesten çok ona inanmak istersiniz."

Neye üzülüyorum biliyor musun?
Bir zamanlar sesimi duymadan uyuyamadığını söylerken, şimdi bir mesaj atmaya bile üşeniyorsun.
Mutluymuşsun, üzülmüşsün, pişmanmışsın... Bu saatten sonra ne hissettiğinin hiçbir önemi yok.
Umrumda bile değil aslında.
Hakkın neyse onu yaşa...

“Giden de değişir, kalan da…
O yüzden kaldığı yerden başlamaz hiçbir ilişki; değiştiği yerden başlar
ve değişen hiçbir şey eskisi gibi olmaz.”

Doğru kişi sevdiğin kişi anlamına gelmiyor.
Çok seviyor olman da onu doğru kişi yapmaz. Sana acı veriyorsa, bütün iyi niyetlerine rağmen her seferinde iyi niyetini suistimâl ediyorsa; deli gibi âşık olsan bile o yanlış insan demektir.
Bunu kabullenmelisin…
Çünkü doğru kişi hayatından bir şeyler çalan değil, hayatına anlam katan kişidir…

Fırtınalar kopuyor demişsin
Yüreğinin en rüzgarsız yerlerinde
Oysa ben
Bin mevsim sana fırtınalandım
Sen bilmedin
Gittiğine inansam, dönmeni beklerdim.

Aslında ayrılıklar değilde, gidenin sevmediği halde ‘ Seviyorum ‘ demesi en çok koyuyor insana.

Elindekinin kıymetini, elini bıraktığım zaman, gözlerimin kıymetini, başkasına baktığım zaman ve bu aşkın kıymetini, gözünden yaş geldiği zaman anlayacaksın...

Ne düşler kurdum, düşe kalka.
Ve sen hiçbirinde yoktun.
Ne düştüğümde ne de düşe kalktığımda...

"Paylaşmak güzeldir" derler. Benimle bir hayatı paylaşır mısın? Çok mutlu oluruz demiyorum. Ama birlikte olursak, çok güçlü oluruz, biliyorum... Hem benim aşka inanmaya ihtiyacım var. Çünkü senden önce, hem aşk bildiklerimi kaybettim, hem de aşka olan inancımı. Şimdi söyle; benimle bir olup, acıları yerle bir edebilir misin?
Serkan Özel // Kapalı Gişe Yalnızlık

Kaç bahar geçti üstümüzden, kaç sonbahar... Zaten kendimi de iyi hissetmiyorum bu aralar... Beni bir eksik yaz "gelecekler" listene. Hatta geleceğimi düşünme bile. İnan ikna etmek için kalbimle çok savaşlar verdim. Ama her seferinde de yenildiğimle kaldım. Artık sana ne kadar uzaksam, kendime de bir o kadar uzağım...

Geri